The Last of Us 2η σεζόν: Τελικά η τηλεοπτική Abby της σειράς του HBO είναι η Kaitlyn Dever

Τελικά, το HBO και η παραγωγή της σειράς The Last of Us ανακοίνωσαν και επίσημα την ηθοποιό που θα παίξει το τρίτο πιο σημαντικό πρόσωπο της πολυαναμενόμενης 2ης σεζόν. 

The Last of Us 2η σεζόν: Τελικά η τηλεοπτική Abby της σειράς του HBO είναι η Kaitlyn Dever

Αναφερόμαστε φυσικά στην Abby Anderson, την οποία θα υποδυθεί στη 2η σεζόν του The Last of Us η ηθοποιός Kaitlyn Dever, η οποία φημολογούνταν εδώ και καιρό πως είναι η επικρατέστερη επιλογή των Craig Mazin και Neil Druckmann για να υποδυθεί την live-action βερσιόν της χαρακτήρα, που οι gamers συστήθηκαν στο The Last of Us Part II. Την Abby στο παιχνίδι της Naughty Dog υποδύθηκε η Laura Bailey.

"Το casting μας για τη δεύτερη σεζόν ήταν πανομοιότυπο με την πρώτη σεζόν: αναζητούμε ηθοποιούς παγκόσμιας κλάσης που ενσαρκώνουν τις ψυχές των χαρακτήρων του πρωτότυπου υλικού", δήλωσαν οι συνδημιουργοί της σειράς Mazin και Druckmann. "Τίποτα δεν μετράει περισσότερο από το ταλέντο και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μια καταξιωμένη ηθοποιό όπως την Kaitlyn στο πλευρό του Pedro, της Bella και της υπόλοιπης οικογένειάς μας".

Πρόκειται για την χαρακτήρα που αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο του The Last of Us -όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι της Naughty Dog γνωρίζουν καλά περί τίνος πρόκειται- και θα τη δούμε ως την τρίτη πρωταγωνίστρια του νέου κύκλου μαζί με τους Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Joel και Ellie. Για όσους δε γνωρίζουν, η Dever έχει παίξει στην ταινία"Booskmart", αλλά ο ρόλος που την ανέδειξε ήταν αυτός στη σειρά "Unbelievable" του Netflix. Πρόσφατα έπαιξε και στην sci-fi horror ταινία του Disney Plus με τίτλο "No One Will Save You".

To ΗΒΟ περιγράφει τον χαρακτήρα της Abby ως "μια ικανή στρατιώτης της οποίας η ασπρόμαυρη άποψη για τον κόσμο αμφισβητείται καθώς αναζητά εκδίκηση για όσους αγάπησε".

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τα social media του Max στο X (πρώην Twitter) και τη σχολίασε μάλιστα ο αντίστοιχος λογαριασμός της Naughty Dog γράφοντας πως είναι συνεπαρμένοι που θα δουν την Dever στη 2η σεζόν ως Abby και πως "ανυπομονούν να δούμε το ταξίδι της να ξεδιπλώνεται στην τηλεόραση".

Μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν του The Last of Us μέχρι τώρα

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Last of Us σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες θα ξεκινήσουν μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Από τις ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του The Last of Us είναι πως θα ενσωματώσει σκηνές από τα "Lost Levels" του The Last of Us Part II Remastered.

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Το HBO και επίσημα πλέον αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα βγει εντός του 2025.

Πηγή: Unboxholics.com