Νetflix - Fool Me Once: Η σειρά μυστηρίου από τη Βρετανία

Επιτυχία σημειώνει η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix από τη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας τον τίτλο «Fool Me Once».

Νetflix - Fool Me Once: Η σειρά μυστηρίου από τη Βρετανία

Κυκλοφόρησε στο Netflix μια ολοκαίνουργια δραματική σειρά μυστηρίου και κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να μπει στα charts του top 10. Ο λόγος γίνεται για το Fool Me Once (Το Δις Εξαμαρτείν) που είναι βασισμένο στο βιβλίο του σεναριογράφου Harlan Coben.

Ο Coben έγινε ευρέως γνωστός από τα βιβλία Shelter, The Stranger, Stay Close, Tell No One και I Will Find You. Η νέα σειρά της υπηρεσίας αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα δείτε τους Michelle Keegan, Richard Armitage, Adeel Akhtar, Dino Fetscher, Marcus Garvey, Natalie Anderson, Jade Anouka, Frederick Szkoda, Natalia Kostrzewa, Emmett J Scanlan, Samuel Glyde-Rees και άλλους.

Η πλοκή αναφέρει τα εξής: Όταν η πρώην στρατιωτίνα Μάια βλέπει τον δολοφονημένο σύζυγό της από ένα μυστικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, ανακαλύπτει μια θανάσιμη συνωμοσία από το παρελθόν.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix διασκευάζει βιβλία του Harlan Coben, καθώς παλιότερα είχε φέρει στην πλατφόρμα του το The Stranger, το Stay Close και το Safe.

Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι David Moore και Nimer Rashed, ενώ το σενάριο έχει διασκευάσει ο Tom Farrelly, ο οποίος έχει δουλέψει και στο Doctor Who: The Animated Series.

Τα οκτώ επεισόδια του Fool Me Once (Το Δις Εξαμαρτείν) θα τα βρείτε αποκλειστικά στο Netflix. Πάρτε μια μικρή γεύση από τη σειρά μέσα από το επίσημο trailer που θα βρείτε παρακάτω.