Το νέο trailer του Echo θυμίζει παλιές καλές εποχές της Marvel

Η νέα σειρά του Disney Plus έρχεται σε λίγες ημέρες 

Το νέο trailer του Echo θυμίζει παλιές καλές εποχές της Marvel

Η Marvel κυκλοφόρησε το νέο trailer για την επερχόμενη σειρά Echo που βασίζεται φυσικά στο σύμπαν της Marvel. Το Echo ξεκάθαρα θα είναι μια επιστροφή στις παλιές, τραχιές εποχές του “Daredevil” στο Netflix, με τη βία και το αίμα να μην έχουν όρια στο πώς θα φανούν, κάνοντάς το μια άκρως ενήλικη υπόθεση.

Το νέο βίντεο θέλει να σας συστήσει για ακόμη μια φορά στον Kingpin, ο οποίος επιστρέφει ως άλλος «Thanos» όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, θέλοντας να πουν με αυτόν τον τρόπο ότι θα είναι ο υπέρτατος κακός της σειράς.

Το ρόλο φυσικά υποδύεται ο Vincent D'Onofrio που είχε εμφανιστεί και στη σειρά Daredevil που είδαμε παλιότερα στο Netflix. Και δεν είναι τυχαίο ότι το ύφος θυμίζει εποχές Marvel σειρών του Netflix, αφού θα κάνει την επανεμφάνισή του και ο Daredevil του Charlie Cox, ο οποίος εμφανίζεται και στο βίντεο που θα βρείτε εντός του άρθρου. Το νέο trailer έχει τον τίτλο “Hurt” και έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι σε 5 μέρες θα καταφθάσουν και τα 5 επεισόδια στο Disney Plus.

Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή έχει αναλάβει η Sydney Freeland και είναι η πρώτη της φορά που θα ασχοληθεί με σούπερ ήρωες, με κεντρική χαρακτήρα την Maya Lopez (Echo), την οποία θα υποδύεται η Alaqua Cox. Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, η Lopez εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά Hawkeye το 2021.

Παίζουν επίσης οι: Chaske Spencer (Wild Indian, The English), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon, Stumptown), Devery Jacobs (FX’s Reservation Dogs, American Gods), Cody Lightning (Hey, Viktor!, Four Sheets to the Wind), Graham Greene (1883, Goliath) και Zahn McClarnon (Dark Winds, FX’s Reservation Dogs). Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων του Echo ανέλαβαν οι Freeland (Navajo) και Catriona McKenzie (Gunaikurnai).

Το Marvel Studios’ Echo θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 9 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer από τον player που ακολουθεί.