17 Κλωστές: Δείτε το trailer από τη νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια!

Η COSMOTE TV έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer από τη νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, δημιουργού του Έτερος Εγώ

17 Κλωστές: Δείτε το trailer από τη νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια!

Το νέο project του δημιουργού έχει την ονομασία 17 κλωστές, με το σενάριο να έχει αναλάβει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι και πλέον είναι έτοιμη να έρθει σύντομα στις οθόνες σας.

Η νέα σειρά που σκηνοθετεί ο Σωτήρης Τσαφούλιας βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και αντλεί τα γεγονότα από την αιματηρή ιστορία που συντάραξε τα Κύθηρα το 1909, που αποτελεί το αγριότερο έγκλημα που καταγράφηκε ποτέ στα χρονικά της Ελλάδας. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, που είχε υπογράψει και το σενάριο της επιτυχημένης σειράς του Mega, "Το Νησί", που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Μάλιστα η Παπαοικονόμου λέγεται ότι πήρε ειδική άδεια από τον συγγραφέα Δημάκη για να διασκευάσει όπως θέλει την ιστορία του βιβλίου.

Η ιστορία των «17 Κλωστών» βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

Ακολουθεί το post της COSMOTE TV:

Οι 17 Κλωστές, η νέα σειρά μυθοπλασίας της COSMOTE TV, έρχεται πολύ σύντομα! Δες μια πρώτη γεύση από τη μεγάλη παραγωγή που γυρίστηκε στα Κύθηρα και εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Βλάχος. Μαζί του θα συμμετέχει ένα all-star cast Ελλήνων ηθοποιών με τους: Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Κώστα Φλωκατούλα, Κώστα Φιλίππογλου, Μάνο Βακούση, Ταξιάρχη Χάνο, Φώτη Θωμαΐδη, Θάνο Τοκάκη, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστο Βελιάνο, Κωνσταντίνο Γώγουλο, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελένη Δαφνή, Κωνσταντίνο Σειραδάκη, Νικόλα Δροσόπουλο και Τάσο Σωτηράκη.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θράσος Σταθόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, Γιάννης Βουλγαράκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Κώνσταντίνος Τσεντούρος και Άπος Κυπραίος.

Οι σειρά 17 Κλωστές έρχεται σύντομα το COSMOTE TV, αλλά προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας. Η υπηρεσία αναφέρει απλώς «έρχεται πολύ σύντομα».