«Σέρρες»: Στο Netflix η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Πάει στο Netflix η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες».

«Σέρρες»: Στο Netflix η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

To «πράσινο φως» άναψε για την επιτυχημένη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη προκειμένου να προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix, ενώ η σειρά έχει προβληθεί ήδη στην πλατφόρμα του ANT1 Plus.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα typologies.gr πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία του δημιουργού αλλά και του «νόμου Κρέτσου» ο οποίος και αναδιαμόρφωσε την ελληνική παραγωγή.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε μία σειρά γεμάτη ανθρωπιά, συγκίνηση, χιούμορ και ειλικρινείς χαρακτήρες. Μπορεί ακόμη να μην έχουμε πληροφορίες για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, αλλά η πορεία της για το Netflix, μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Υπόθεση

Στη σειρά «Σέρρες», ο ήρωας, ο Οδυσσέας Πάνος Νάτσης (ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή), ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη (Γιώργος Γάλλος), τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο.

Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα (Μαριλού Κατσαφάδου) και απέναντί του τη Σταματίνα (Γιούλη Τσαγκαράκη), τη Νάνσυ (Λένα Δροσάκη) και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.