Οι σειρές που ολοκληρώνονται στο τέλος του 2023

Ποιες οι πέντε σειρές που ολοκληρώνονται στο τέλος της χρονιάς

Οι σειρές που ολοκληρώνονται στο τέλος του 2023

To 2023 φεύγει σε λίγες εβδομάδες και μαζί του θα πάρει κάποιες σειρές που έκαναν πρεμιέρα στον πρώτο ή τον δεύτερο κύκλο τους στις αρχές του φθινοπώρου και για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία θα ρίξουν κάρτες τέλους στην τηλεοπτική τους πορεία.

Οι περισσότερες από αυτές (3), προέρχονται από την ΕΡΤ, ενώ 1 είναι από το Μega και 1 από τον ΑLPHA.

Milky Way – MEGA

Μία από τις σειρές που συζητήθηκαν όσο λίγες, το «Milky Way» του Mega και του Βασίλη Κεκάτου είναι μία σειρά που θα έχει ολοκληρωθεί πριν αλλάξει το έτος, κάτι που γνωρίζαμε εξ αρχής. Η σειρά ήταν μίνι, οκτώ επεισοδίων και σκοπός των δημιουργών ήταν να προβληθεί μετά το Mega σε διεθνή ψηφιακή πλατφόρμα.

Φόνοι στο καμπαναριό – ALPHA

Οι «Φόνοι στο καμπαναριό» του ALPHA ήταν άλλη μία σειρά με προδιαγεγραμμένη τηλεοπτική ζωή καθώς ήταν μίνι σειρά με συγκεκριμένα επεισόδια, με το κανάλι να μην έχει δείξει κάποια διάθεση για ανανέωσή της για έναν δεύτερο κύκλο. Τα επεισόδιά της θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

3ος Όροφος – ΕΡΤ

H σειρά αναμένεται να τελειώσει νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό καθώς οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να προβάλλουν τα διάρκειας 15 λεπτών επεισόδιά της ανά δύο και έτσι μειώθηκε στο μισό ο εναπομείναντας χρόνο της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πριν φύγει το 2023 η σειρά να έχει ρίξει αυλαία στο κρατικό κανάλι. Ο πρωταγωνιστής Α. Καφετζόπουλος δήλωσε για όσα συνέβησαν στη σειρά από την ΕΡΤ: «Ο προγραμματισμός της ΕΡΤ στο σήριαλ που έπαιζα είναι τρικυμιώδης. Το πυροβολήσανε (το σίριαλ) στον κρόταφο και πέθανε. Δεν υπάρχουν πια οι συνθήκες για νέα επεισόδια. Έχει στραβώσει ο γιαλός».

Όρκος – ΕΡΤ

Ο «Όρκος» είναι η σειρά της λίστας η οποία βρισκόταν στον δεύτερο κύκλο της αυτή τη σεζόν. Η συμφωνία που υπήρχε για τη σειρά ήταν για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, οπότε δεν τίθεται θέμα πρόωρου κοψίματος αλλά ολοκλήρωσης του εν λόγω κύκλου.

Τα Σύρματα – ΕΡΤ

Τα «Σύρματα» είναι η μόνη σειρά της λίστας που θα δει για πολύ λίγο το φως του 2024 καθώς θα ολοκληρωθεί τις πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς. Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα μόλις στις 22 Σεπτεμβρίου και έδειχνε ότι μπορούσε να γίνει μία από τις επιτυχίες της χρονιάς στην κωμική μυθοπλασία.

Πηγή: dailymedia.com.gr