Νetflix: 5 ταινίες για τα Χριστούγεννα

Το Netflix διαθέτει πλειάδα ταινιών για τα Χριστούγεννα - Εμείς σας ξεχωρίζουμε 5 από αυτές, για όλα τα γούστα. 

Νetflix: 5 ταινίες για τα Χριστούγεννα

1) Τα Χρονικά των Χριστουγέννων

Σύνοψη: Η Κέιτ και ο αδερφός της, Τέντι Πιρς, βλέπουν το σχέδιο τους να πιάσουν στα πράσα με την κάμερα τον Αϊ Βασίλη να εξελίσσεται σε μια απρόσμενη εμπειρία που μόνο να την ονειρευτούν θα μπορούσαν τα περισσότερα παιδιά. Αφού κατασκοπεύσουν τον Αϊ Βασίλη τη στιγμή που καταφτάνει, τρυπώνουν στο έλκηθρό του, το στουκάρουν και σχεδόν εκτροχιάζουν τα Χριστούγεννα. Καθώς ξεδιπλώνεται η άγρια νύχτα, η Κέιτ και ο Τέντι ενώνουν δυνάμεις με τον άγιο και τα πιστά του ξωτικά, με αποστολή να σώσουν τα Χριστούγεννα προτού είναι αργά.

2) Τα Καλύτερα Χριστούγεννα Ever! (Best. Christmas. Ever! )

Σύνοψη: Όταν η μοίρα φέρνει τις οικογένειές τους μαζί για τα Χριστούγεννα, η Σάρλοτ θέλει να αποδείξει ότι η ζωή της παλιάς της φίλης Τζάκι πάρα είναι καλή για να είναι αληθινή, έτσι αρπάζει την ευκαιρία που τις χάρισε η μοίρα για να το αποδείξει, δημιουργώντας ένα χάος στην ζωή των δύο οικογενειών.

3) Το Αγόρι που το είπαν Χριστούγεννα

Σύνοψη: Η πλοκή της ταινίας αναφέρεται σε ένα τολμηρό παιδί, τον μικρό Βασίλη που καθώς προσπαθεί να βρει τον πατέρα του για να φέρει σπίτι το δώρο της ελπίδας συναντά το πεπρωμένο του σε ένα μαγικό τόπο που κατοικούν ξωτικά.

4) A Castle For Christmas

Σύνοψη: Για να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, μια συγγραφέας best seller ταξιδεύει στη Σκωτία, όπου ερωτεύεται ένα κάστρο — και συγκρούεται με τον στριμμένο δούκα ιδιοκτήτη του.

5) Falling For Christmas

Σύνοψη: Μία πρόσφατα αρραβωνιασμένη, κακομαθημένη κληρονόμος ξενοδοχείου παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, δέχεται τη φροντίδα ενός όμορφου, εργατικού ιδιοκτήτη ξενώνα και άτυχου χήρου και της πανέξυπνης κόρης του τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.