The Last of Us HBO: H Bella Ramsey σε μια ενθαρρυντική δήλωση για το τι έρχεται στη 2η σεζόν

Η Bella Ramsey ανεβάζει τον πήχη με την 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του HBO, The Last of Us.

The Last of Us HBO: H Bella Ramsey σε μια ενθαρρυντική δήλωση για το τι έρχεται στη 2η σεζόν

Τα γρανάζια της παραγωγής του The Last of Us του HBO έχουν ήδη αρχίσει και η Bella Ramsey, η οποία υποδύεται την Ellie στη σειρά, ανεβάζει και πάλι τον πήχη όσον αφορά την επερχόμενη 2η σεζόν.

Η ηθοποιός έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Ladbible και ενθάρρυνε το κοινό που ίσως πιστεύει ότι η 2η σεζόν δε θα μπορεί να ξεπεράσει την 1η. Η Ramsey είπε μεταξύ άλλων ότι ο επόμενος κύκλος δε θα είναι απλά καλύτερος από τον 1ο, αλλά θα τον ξεπεράσει.

Ξέρω ότι ο μεγάλος φόβος για όλους όσους δουλεύουν στη σειρά, και μάλλον και σε όλο τον κόσμο, είναι ότι η 2η σεζόν δε θα είναι τόσο καλή όσο η 1η. Έχω μεγάλη πίστη στους δημιουργούς και νομίζω ότι είναι φανταστικοί όλοι τους. Οπότε πιστεύω ότι θα τα πάμε υπέροχα. Νομίζω ότι θα ξεπεράσουμε τον 1ο κύκλο.

Όσον αφορά τη φιλία της με τον Pedro Pascal η ηθοποιός είπε: Ανησυχούσα πραγματικά ότι δε θα τα πηγαίναμε καλά, ότι δε θα γίνει το «κλικ» ή κάτι τέτοιο. Στην αρχή είμασταν πολύ ντροπαλοί και οι δύο. Αλλά μετά αρχίσαμε να περνάμε πολύ χρόνο μαζί σε ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και αυτό μας έδεσε πολύ.

Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι η τηλεοπτική "Abby", μια χαρακτήρας που είδαμε στο Part II και παίζει καθοριστικό ρόλο στα ερχόμενα γεγονότα, υπήρξαν φήμες που δείχνουν ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί.

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Δια στόματος Bella Ramsey μάθαμε ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου θα ξεκινήσουν τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου. Το HBO έχει αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us αναμένεται να βγει στην καλύτερη περίπτωση εντός του 2025.

Πηγή: unboxholics.com