Στον ALPHA η νέα κωμική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου!

Στον ALPHA η νέα κωμική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου! Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της.

Στον ALPHA η νέα κωμική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου!

Εκτός από την τηλεοπτική επιστροφή των Ρήγα-Αποστόλου με το remake του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», το ελληνικό κοινό θα έχει την τύχη να δει να επιστρέφει και το άλλο δίδυμο των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, Ρέππας-Παπαθανασίου, αυτήν τη φορά όμως όχι στο Mega.

Οι δύο συγγραφείς συμφώνησαν με τον ALPHA, μετά από δύο χρόνια στο Mega, με το ρεπορτάζ της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, να αναφέρει ότι η νέα τους κωμική σειρά θα θυμίζει την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», ως προς το κομμάτι της παρωδίας γνωστών δραματικών σειρών, όπως ο «Σασμός» και το «Μαύρο Ρόδο».

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η σειρά πρόκειται να ταράξει τα νερά της μυθοπλασίας καθώς θα πραγματεύεται το παρασκήνιο τηλεοπτικών παραγωγών, με τρόπο όμοιο με εκείνον των «Δυο Ξένων»! Θα παρουσιάζει δηλαδή τον κόσμο πίσω από τις κάμερες, όσα συμβαίνουν εκτός κάμερας και δεν περνούν ποτέ στην τελική εικόνα που φτάνει στις οθόνες μας: τα λάθη, τους καβγάδες, τις ίντριγκες και… τις λυκοφιλίες!

Όπως ανέφερε σε άλλο ρεπορτάζ η πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!», το συγγραφικό δίδυμο έχει κάνει πρόταση στη Βίκυ Σταυροπούλου να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά τους, οπότε μένει να δούμε ποια ηθοποιό θα δούμε στα ηνία της σειράς.

Σε συζητήσεις για το υπόλοιπο καστ βρίσκονται ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Βασιλική Ανδρίτσου, ο Χάρης Χιώτης, αλλά και ο Κώστας Κόκλας.

Πηγή: dailymedia.com.gr