The Last of Us: Ευχάριστα νέα για την 2η σεζόν

Το HBO αποκάλυψε ότι σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή της πολυαναμενόμενης 2ης σεζόν του The Last of Us.

The Last of Us: Ευχάριστα νέα για την 2η σεζόν

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έκανε πρεμιέρα στο HBO το The Last of Us και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την 2η σεζόν. Αυτές οι πληροφορίες είναι αρκετά ευχάριστες, καθώς έχουμε μια πρώτη εικόνα πλέον για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πολυπόθητης 2ης σεζόν.

Όπως μεταφέρει το Variety, η υπερπαραγωγή του HBO πρόκειται να ξεκινήσει να μπαίνει και πάλι στα πλατό από τις αρχές του 2024. Αυτές τις δηλώσεις τις έκανε ο CEO του αμερικανικού δικτύου, ο Casey Bloys, κατά την διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης.

Ο Bloys σημείωσε ότι οι απεργίες των WGA και SAG-AFTRA είχαν καθυστερήσει την παραγωγή της 2ης σεζόν και παρόλο που δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό από τον νέο κύκλο σε αυτή την εκδήλωση, το Variety λέει ότι θα μπορούσε πλέον να κάνει πρεμιέρα το 2025.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 1η σεζόν του The Last of Us γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, με το HBO να είναι τόσο ευχαριστημένο που έδωσε το πράσινο φως για την 2η σεζόν πριν κάνει τελειώσει η πρώτη.

Η σειρά The Last of Us μπορεί να έχει τέσσερις ή και πέντε σεζόν

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Πηγή: Unboxholics.com.