Loki 2η σεζόν: Δύο επεισόδια απέμειναν και το νέο trailer προμηνύει ένα συγκλονιστικό φινάλε

Μετά την κοσμογονική ανατροπή που συνέβη στο 4ο επεισόδιο της σειράς Loki του Disney Plus.

Loki 2η σεζόν: Δύο επεισόδια απέμειναν και το νέο trailer προμηνύει ένα συγκλονιστικό φινάλε

Ένα φινάλε με κοσμογονικές επιπτώσεις για ολόκληρο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios επιφύλασσε το 4ο επεισόδιο του LOKI και η Disney κυκλοφόρησε ένα trailer για τα εναπομείναντα δύο επεισόδια.

Πράγματι, το 4ο επεισόδιο που σόκαρε τους fans της Marvel με τα όσα έγιναν στα τελευταία του λεπτά, έχει αφήσει πολλούς να αναρωτιούνται τι θα συμβεί στη συνέχεια και να δημιουργούν θεωρίες για το τι μέλλει γενέσθαι στο MCU.

Το trailer για τα δύο τελευταία επεισόδια αφήνει πολλά στη φαντασία αν και σποιλάρει τα όσα έγιναν στο 4ο επεισόδιο, και αφήνει να εννοηθεί πως το φινάλε θα είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό. Μάλιστα, ένας εκ των παραγωγών της σειράς δήλωσε ότι «δεν έχετε δει τίποτα ακόμα» για τα όσα θα γίνουν στα επεισόδια 5 και 6.

Δείτε το νέο trailer για το φινάλε της 2ης σεζόν του LOKI:

Το cast του Loki περιλαμβάνει τους: Tom Hiddleston ως Loki, Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E και Tara Strong ως Miss Minutes. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once", Ke Huy-Quan, που υποδύεται τον O.B. έναν υπάλληλο της TVA (Time Variance Authority), ο οποίος γνωρίζει πολλά για το Multiverse και τα ταξίδια στο χρόνο. Ακόμη προστέθηκαν για τη 2η σεζόν οι Rafael Casal, Liz Carr, Neil Ellice και Katie Dickie.

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity", καθώς και οι Dan Deleeuw και Kasra Farahani.

Επίσημη σύνοψη: Ο 2ος κύκλος της σειράς του Disney+, Loki, από τα Marvel Studios, πιάνει το νήμα από τον απόηχο του φινάλε του πρώτου κύκλου. Τώρα ο Loki αγωνίζεται για την ουσία της Αρχής Χρονικής Μεταβλητής. Μαζί με τον Μόμπιους, τον Κυνηγό Β-15 και μια ομάδα από νέους και επανεμφανιζόμενους χαρακτήρες, ο Loki περιπλανιέται σε ένα πολυσύμπαν που διαρκώς επεκτείνεται και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο, αναζητώντας τη Σίλβι, τη Δικαστή Ρενσλέιερ, τη Μις Μίνιτς και τί πραγματικά σημαίνει να έχεις ελεύθερη βούληση και υψηλό σκοπό.

Να θυμίσουμε ότι τα πρώτα τέσσερα επεισόδια 2ης σεζόν του Loki είναι διαθέσιμα στο Disney Plus, ενώ κάθε Παρασκευή κυκλοφορεί ένα καινούργιο.

Πηγή: Unboxholics.com