Μέσι: Αποκτά την δική του παιδική σειρά (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι μπαίνει σε ένα βιντεοπαιχνίδι.

Μέσι: Αποκτά την δική του παιδική σειρά (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι αποκτά την δική του παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων.

Ο λόγος για το "Messi and the Giants", κατά την οποία θα δούμε τον 12χρονο Μέσι «να αντιμετωπίζει διάφορα εμπόδια, ενώ ταξιδεύει σε ένα βιντεοπαιχνίδι με στόχο την επιστροφή του στο σπίτι». Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδωσε μια πρώτη ματιά στην σειρά μέσω του Instagram.

Δείτε το παρακάτω:

«Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο άθλημα στον κόσμο που μπορεί να φέρει ενθουσιασμό και σύνδεση με τον ίδιο τρόπο που κάνει η διήγηση», είπε ο υπεύθυνος τηλεοπτικών προγραμμάτων της Sony, Joe D’Ambrosia, στο TheWrap. «Αυτό που κάνει την σειρά ιδιαίτερη είναι ότι επικεντρώνεται στις ίδιες αρχές του καλού αθλητισμού... έχει να κάνει με την επιμονή, την αντοχή, την ομαδική δουλειά και στην πίστη στον εαυτό σου».

Άλλες πληροφορίες για την σειρά δεν γνωρίζουμε, πέρα από το γεγονός ότι θα είναι διαθέσιμη σε αγγλικά, ισπανικά και «πολλές άλλες γλώσσες».

Την ίδια στιγμή, ο Μέσι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο νέο ντοκιμαντέρ του Apple TV+, "Messi Meets America", το οποίο θα περιστρέφεται στην μετακόμισή του στις ΗΠΑ. Ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στην Ίντερ Μαϊάμι και στο MLS μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή στο Κατάρ έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε 12 παιχνίδια, αλλά αυτήν την περίοδο είναι εκτός με τραυματισμό.