Με τηλεθέαση ρεκόρ ξεκίνησε η 2η σεζόν του LOKI στο Disney Plus

Η Disney δημοσίευσε τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης.

Με τηλεθέαση ρεκόρ ξεκίνησε η 2η σεζόν του LOKI στο Disney Plus

O κόσμος λατρεύει τον «Θεό της Πονηριάς» του Tom Hiddleston και το απέδειξε με το πώς «αγκάλιασε» την πρεμιέρα της 2ης σεζόν της σειράς LOKI στο Disney Plus.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Disney, το πρώτο επεισόδιο της δεύτερη σεζόν του Loki έφτασε τις 10.9 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες μέρες από τη διαθεσιμότητά του, δηλαδή μέσα στο περασμένο ΠΣΚ. Να σημειωθεί ότι η Disney μετράει την κάθε προβολή από τα συνολικά λεπτά που έγινε stream το επεισόδιο διά της διάρκειάς του, ένα σύστημα μέτρησης που και το Netflix υιοθέτησε τελευταία.

Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη σε τηλεθέαση πρεμιέρα σειράς στο Disney+ για φέτος, λίγο πίσω από την 3η σεζόν του The Mandalorian. Ωστόσο, εκείνο τον καιρό η Disney δεν είχε δημοσιεύσει ποτέ επίσημα νούμερα τηλεθέασης για τη spinoff σειρά του Star Wars. Όπως και να έχει, αυτά τα νούμερα αποτελούν απόδειξη ότι το Loki είναι ένα πολύ δυνατό brand για τη Marvel Studios, καθώς αποτελεί μέχρι και σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του MCU.

Επίσημη σύνοψη: Ο 2ος κύκλος της σειράς του Disney+, Loki, από τα Marvel Studios, πιάνει το νήμα από τον απόηχο του φινάλε του πρώτου κύκλου. Τώρα ο Loki αγωνίζεται για την ουσία της Αρχής Χρονικής Μεταβλητής. Μαζί με τον Μόμπιους, τον Κυνηγό Β-15 και μια ομάδα από νέους και επανεμφανιζόμενους χαρακτήρες, ο Loki περιπλανιέται σε ένα πολυσύμπαν που διαρκώς επεκτείνεται και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο, αναζητώντας τη Σίλβι, τη Δικαστή Ρενσλέιερ, τη Μις Μίνιτς και τί πραγματικά σημαίνει να έχεις ελεύθερη βούληση και υψηλό σκοπό.

To πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν του Loki είναι διαθέσιμο στο Disney Plus.

Πηγή: Unboxholics.com