Ahsoka: Μετά το φινάλε έχουμε ευχάριστα νέα για τη συνέχεια της Star Wars σειράς που καθήλωσε

Θα έρθει όμως πριν την ταινία του Filoni για την κορύφωση του "Mandoverse";

Ahsoka: Μετά το φινάλε έχουμε ευχάριστα νέα για τη συνέχεια της Star Wars σειράς που καθήλωσε

Το φινάλε της σειράς Ahsoka του Star Wars είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα ενώ στις ΗΠΑ προβλήθηκε από τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα ήδη αρκετοί Star Wars fans να το έχουν παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα.

Χωρίς να μπούμε ωστόσο σε λεπτομέρειες και spoilers για το φινάλε, μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για τη συνέχεια του "Mandoverse" του Star Wars ήρθε στην επιφάνεια αμέσως μετά την προβολή του 8ου και τελευταίου επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, το Deadline μέσα από δικές του πηγές μεταφέρει ότι συζητιέται μια 2η σεζόν της "Ahsoka" εντός της Lucasfilm, αν και το δημοσίευμα τονίζει ότι "δεν έχει κλειδώσει κάτι" μέχρι στιγμής. Αν πράγματι δοθεί το πράσινο φως για τη 2η σεζόν της Ahsoka, η οποία αρχικά ήταν μίνι σειρά, σημαίνει ότι θα καθυστερήσει λίγο ακόμα η Star Wars ταινία του Dave Filoni.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Star Wars ταινία που ετοιμάζει ο δημιουργός της "Ashoka" θα αποτελέσει την κορύφωση αυτής της ιστορίας και ολόκληρου του "Mandoverse" που περιλαμβάνει και τον Mandalorian του Pedro Pascal και τον Grogu (Baby Yoda).

Μένει να δούμε μετά τις αντιδράσεις του φινάλε τι θα συμβεί και ποια απόφαση θα πάρουν η Disney και η Lucasfilm, αν και μέχρι στιγμής το Ahsoka στα μάτια των Star Wars fans φαντάζει ως «όαση» μαζί με το εξαιρετικό "Andor" του Disney Plus.

Στη σειρά που υπογράφει ο Filoni παίζουν οι: Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla. Ο David Tennant δανείζει τη φωνή του στον Huyang, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno ως Shin Hati και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker.

Πηγή: Unboxholics.com