Το Nowhere είναι η νέα ισπανική ταινία του Netflix που πρέπει να τσεκάρετε

Έγκυος και μόνη μέσα στη θάλασσα, μια εγκλωβισμένη γυναίκα σε ένα κοντέινερ προσπαθεί να επιβιώσει, αφού διέφυγε από μία κατεστραμμένη χώρα με απολυταρχικό καθεστώς.

Το Nowhere είναι η νέα ισπανική ταινία του Netflix που πρέπει να τσεκάρετε

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί μία ισπανική ταινία στο Netflix που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Ο λόγος γίνεται για το "Nowhere", το οποίο έγινε διαθέσιμο στις 29 Σεπτεμβρίου και θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία μιας μητέρας που βρίσκεται έγκυος και μόνη στη θάλασσα.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η ταινία κυκλοφόρησε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και ήδη έχει μπει στο ελληνικό Top 10 της υπηρεσίας. Πιο συγκεκριμένα, το Nowhere βρίσκεται τώρα στη 2η θέση των charts κάτω από το Reptile.

Τη σκηνοθεσία του Nowhere έχει αναλάβει ο Albert Pintó, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Indiana Lista, Ernest Riera και Seanne Winslow. Στο cast θα δείτε τους Anna Castillo, Tamar Novas, Tony Corvillo, Mariam Torres, Irina Bravo, Victoria Teijeiro, Lucia Soria και Mary Ruiz.

Η πλοκή του Nowhere αναφέρει τα εξής: Έγκυος και μόνη μέσα στη θάλασσα, μια εγκλωβισμένη γυναίκα σε ένα κοντέινερ προσπαθεί να επιβιώσει, αφού διέφυγε από μία κατεστραμμένη χώρα με απολυταρχικό καθεστώς.