Loki 2η σεζόν: Πότε βγαίνουν τα νέα επεισόδια της σειράς της Marvel;

Δείτε το πρόγραμμα κυκλοφοριών.

Loki 2η σεζόν: Πότε βγαίνουν τα νέα επεισόδια της σειράς της Marvel;

Η προώθηση της σειράς LOKI έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες εβδομάδες ενόψει της πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης 2ης σεζόν, όντας για πολλούς η καλύτερη σειρά της Marvel μέχρι σήμερα στο Disney Plus.

Για να προετοιμάσει τους fans καλύτερα γνωστοποίησε το επίσημο πρόγραμμα κυκλοφοριών των νέων επεισοδίων, ώστε όλοι να γνωρίζουν πότε θα προβληθούν τα έξι νέα επεισόδια του 2ου κύκλου, όπου ο Tom Hiddleston του Loki θα συμμαχήσει με την TVA και τον Agent Mobius του Owen Wilson για να σταματήσουν τον Kang αλλά και να γιατρέψουν τον «θεό της ζαβολιάς» από μια χρονική αρρώστια που πάσχει. Στις νέες τους περιπέτειες θα συναντήσουν βέβαια νέους εχθρούς και συμμάχους, όπως τον O.B. του βραβευμένου με Όσκαρ, Ke Huy Quan (Everything Everywhere All At Once).

Η αρχή θα γίνει με την πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney Plus, ενώ ο κύκλος θα ολοκληρωθεί στις 9 Νοεμβρίου με το 6ο και τελευταίο επεισόδιο. Σε εμάς στην Ελλάδα τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν γύρω στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής και όχι νωρίτερα, δηλαδή τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στις 01:00 μαζί με τις ΗΠΑ. Αν υπάρξει όμως κάποια αλλαγή σε αυτό θα σας ενημερώσουμε.

Δείτε το πρόγραμμα κυκλοφοριών των επεισοδίων της 2ης σεζόν του LOKI:

  • Επεισόδιο 1 - 5 Οκτωβρίου
  • Επεισόδιο 2 - 12 Οκτωβρίου
  • Επεισόδιο 3 - 19 Οκτωβρίου
  • Επεισόδιο 4 - 26 Οκτωβρίου
  • Επεισόδιο 5 - 2 Νοεμβρίου
  • Επεισόδιο 6 - 9 Νοεμβρίου

Το cast του Loki περιλαμβάνει τους: Tom Hiddleston ως Loki ,Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E και Tara Strong ως Miss Minutes. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once", Ke Huy-Quan, που μάθαμε ότι υποδύεται τον O.B. έναν υπάλληλο της TVA (Time Variance Authority), ο οποίος γνωρίζει πολλά για το Multiverse και τα ταξίδια στο χρόνο. Ακόμη προστέθηκαν για τη 2η σεζόν οι Rafael Casal, Liz Carr, Neil Ellice και Katie Dickie.

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity". Τώρα, μάθαμε ότι θα υπάρξουν άλλοι δύο σκηνοθέτες σε αυτή τη σεζόν.

Ο ένας είναι ο Dan Deleeuw που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και είναι η πρώτη φορά που η Marvel διαλέγει έναν επικεφαλής ειδικών εφέ πίσω από την κάμερα. Ο Deleeuw ήταν υποψήφιος τρεις φορές για Όσκαρ Καλύτερων Ειδικών Εφέ στα Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, ενώ ήταν επικεφαλής VFX και στην 1η σεζόν του Loki. Το άλλο όνομα είναι ο Kasra Farahani που ήταν επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής στην 1η σεζόν του Loki και επίσης χωρίς πολύ εμπειρία στον τομέα θα σκηνοθετήσει επεισόδιο της 2ης σεζόν.

Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.