Οκτώβριος - Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix;

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα

Οκτώβριος - Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix;

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Οκτωβρίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιχνίδια. Ο Οκτώβριος έχει αρκετές νέες προσθήκες στην υπηρεσία, αφού από τις 5 του μήνα θα μπορείτε να απολαύσετε το 3ο μέρος της πασίγνωστης και επιτυχημένης σειράς, Lupin, η οποία επιστρέφει για να συνεχίσει την ιστορία αυτού του αγαπητού χαρακτήρα.

Από την άλλη, στις 12 του Οκτώβρη, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη νέα τηλεοπτική σειρά του Mike Flanagan, η οποία έχει και ένα τρομερό cast. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το The Fall of the House of Usher που έρχεται με την υπογραφή του δημιουργού των Haunting of σειρών και άλλων.

Επίσης, μέσα στο μήνα θα επιστρέψει και το Elite με την 7η σεζόν του, ενώ οι φίλοι του Spider-Man θα μπορούν να δουν την 3η ταινία της τελευταίας τριλογίας, το Spider-Man: No Way Home.Advertisement

Τα Highlights του Netflix για τον Οκτώβριο:

Lupin (Part 3) | 5 Οκτωβρίου

Ο "έντιμος κλέφτης" του Netflix που τον υποδύεται ο Omar Sy έχει μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και το γιο του καθώς όλη η Γαλλία τον καταζητά. Η επίσημη σύνοψη του σεναρίου της νέας σεζόν αναφέρει: "Ο Ασάν, που προσπαθεί πλέον να κρυφτεί, πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του, οι οποίοι υποφέρουν εξαιτίας του. Εκείνος δεν το αντέχει αυτό και αποφασίζει να γυρίσει στο Παρίσι για να τους κάνει μια απίθανη πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως, τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι πάντα εκεί και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του."

The Fall of the House of Usher (Season 1) | 12 Οκτωβρίου

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής: Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν.

Η σειρά έχει ένα πολύ μεγάλο cast και ανάμεσά τους θα δείτε και τον θρυλικό Mark Hamill (Star Wars), αλλά και τους Carla Gugino (The Haunting of Hill House), Rahul Kohli (The Haunting of Bly Manor), Carl Lumbly (Doctor Sleep), Samantha Sloyan (Midnight Mass), Kate Siegel (Oculus), Henry Thomas (The Haunting of Hill House), T’Nia Miller (The Haunting of Bly Manor), Sauriyan Sapkota (The Midnight Club), Matt Biedel (Midnight Mass), Kyliegh Curran (Doctor Sleep), Paola Núñez (Bad Boys for Life), Zach Gilford (Midnight Mass), Katie Parker (The Haunting of Hill House), Michael Trucco (Midnight Mass) και Malcolm Goodwin (Reacher).

Elite (Season 7) | 20 Οκτωβρίου

Στη νέα σεζόν του Elite Season 7 θα εμφανιστούν διάφορα γνωστά πρόσωπα, ενώ δε θα λείψουν και μερικές νέες προσθήκες στο καστ. Οι πρωταγωνιστές που επιστρέφουν είναι οι Ana Bokesa, André Lamoglia, Valentina Zenere, Álvaro de Juana, Carmen Arrufat, Álex Pastrana, Ander Puig και Nadia Al Saidi. Μάλιστα, ο Omar Ayuso, ένα από τα αρχικά μέλη του καστ, θα κάνει επίσης την επιστροφή του στο Las Encinas.

Οι νέοι μαθητές που εντάσσονται στην σχολή είναι οι Mirela Balic (Zorras), Fernando Líndez (SKAM), Gleb Abrosimov, Iván Mendes (Estoy vivo), Alejandro Albarracín (+ de 100 mentiras) και Maribel Verdú (Now & Then). Τέλος, η Βραζιλιάνα ποπ τραγουδίστρια Anitta θα κάνει το διεθνές ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην 7η σεζόν του Elite.

Spider-Man: No Way Home | 1 Οκτωβρίου

Η πλοκή της ταινίας: Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

Το cast του Spider-Man: No Way Home σε σκηνοθεσία Jon Watts περιλαμβάνει τους: Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Charlie Cox, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Rhys Ifans, Thomas Hayden Church και Tony Revolori.

Teenage Mutant Ninja Turtles | 1 Οκτωβρίου

Το Teenage Mutant Ninja Turtles είναι μια ταινία του 2007 και έρχεται από την 1η του μηνός στο Netflix Ελλάδας.

Η σύνοψη λέει: Τα Χελωνονιντζάκια ξαναβρίσκουν τη φόρμα τους χάρη στον Μάστερ Σπλίντερ και κατατροπώνουν τα ανεξέλεγκτα τέρατα της Νέας Υόρκης σε αυτή την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων.


1 Οκτωβρίου

Batman: The Animated Series

Teenage Mutant Ninja Turtles

Spider-Man: No Way Home

Dear Evan Hansen

3 Οκτωβρίου

Beth Stelling: If You Didn’t Want Me Then

4 Οκτωβρίου

Beckham (Limited Series)

Keys to the Heart

Race to the Summit

5 Οκτωβρίου

Everything Now (Season 1)

Lupin (Part 3)

Khufiya

6 Οκτωβρίου

A Deadly Invitation

Ballerina

Fair Play

7 Οκτωβρίου

Lost City

Strong Girl Nam-soon (Season 1)

9 Οκτωβρίου

Stranded with My Mother-in-Law

10 Οκτωβρίου

Last One Standing (Season 2)

11 Οκτωβρίου

Big Vape: The Rise and Fall of Juul (Season 1)

Once Upon a Star

Pact of Silence

12 Οκτωβρίου

Good Night World

LEGO: Ninjago Dragons Rising

The Fall of the House of Usher (Season 1)

13 Οκτωβρίου

Ijogbon

The Conference

15 Οκτωβρίου

Chicken Run

Camp Courage

16 Οκτωβρίου

Oggy Oggy (Season 3)

17 Οκτωβρίου

I Woke Up A Vampire (Season 1)

The Devil on Trial

19 Οκτωβρίου

Bodies (Limited Series)

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix (Season 1)

Crashing Eid (Season 1)

Neon (Season 1)

20 Οκτωβρίου

Creature (Limited Series)

Disco Inferno

Doona! (Season 1)

Elite (Season 7)

Flashback

Kandasamys: The Baby

Old Dads

Surviving Paradise (Season 1)

Vjeran Tomic: The Spider-Man of Paris

23 Οκτωβρίου

Princess Power (Season 2)

24 Οκτωβρίου

Regular Show

25 Οκτωβρίου

Life on our Planet (Season 1)

26 Οκτωβρίου

Pluto (Season 1)

Pain Hustlers

Sister Death

TORE (Season 1)