Loki Σεζόν 2: Το νέο βίντεο έφτασε και θέλει να σας «ψήσει» για την πρεμιέρα

Τα νέα επεισόδια του Loki έρχονται σύντομα στο Disney+.

Loki Σεζόν 2: Το νέο βίντεο έφτασε και θέλει να σας «ψήσει» για την πρεμιέρα

Τα Marvel Studios και το Disney+ κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο από τη 2η σεζόν του Loki, μιας τα νέα επεισόδια πρόκειται να παίξουν στις αρχές του Οκτωβρίου. Ο εμβληματικός χαρακτήρας και αδερφός του Thor, τον οποίο τον υποδύεται ο Tom Hiddleston, επιστρέφει με νέες περιπέτειες και φυσικά νέους μπελάδες.

Το νέο βίντεο έχει την ονομασία Hands of Time και διαρκεί ακριβώς 30 δευτερόλεπτα. Μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά βλέπουμε τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς και δη τον LOKI να «εξαφανίζεται» και να είναι χαμένος.

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity". Τώρα, μάθαμε ότι θα υπάρξουν άλλοι δύο σκηνοθέτες σε αυτή τη σεζόν.

Παρακολουθήστε το νέο teaser trailer παρακάτω:

Το cast του Loki περιλαμβάνει τους: Tom Hiddleston ως Loki, Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E και Tara Strong ως Miss Minutes. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once", Ke Huy-Quan, που μάθαμε ότι υποδύεται τον O.B. έναν υπάλληλο της TVA (Time Variance Authority), ο οποίος γνωρίζει πολλά για το Multiverse και τα ταξίδια στο χρόνο. Ακόμη προστέθηκαν για τη 2η σεζόν οι Rafael Casal, Liz Carr, Neil Ellice και Katie Dickie.

Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 5 Οκτωβρίου.

Πηγή: Unboxholics.com