Fame Story: Η πρεμιέρα, οι coaches και οι παλιοί παίκτες-έκπληξη

Αντίστροφα μετρά το Fame Story για την πρεμιέρα του.

Fame Story: Η πρεμιέρα, οι coaches και οι παλιοί παίκτες-έκπληξη

Με γοργούς ρυθμούς κινούνται πλέον τα πάντα στο Fame Story, το οποίο μετράει αντίστροφα για τη δική του πρεμιέρα στο STAR. Πότε όμως κάνει τελικά πρεμιέρα, με ποιον τρόπο και σειρά, και ποιοι θα στελεχώσουν κριτική επιτροπή, coaches και διευθυντή σχολής;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Fame Story θα ξεκινήσει από τα LIVE shows, ζωντανά, ώστε το τηλεοπτικό κοινό να γνωρίσει τους παίκτες, τους διαγωνιζόμενους.

Ακόμα και αυτή την στιγμή, δεν έχει αποφασιστεί εάν το ζωντανό του Fame θα είναι Παρασκευή ή Σάββατο, κάτι που θα ακολουθήσει το πρόγραμμα -σχεδόν- ως το τέλος, επομένως η πρεμιέρα θα είναι 29 ή 30 Σεπτεμβρίου, ανάλογα με την ημέρα προβολής.

Η κριτική επιτροπή και οι coaches

Στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου θα δούμε τους Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light. Οι έως τώρα επιβεβαιωμένοι coaches είναι οι Μαρία Σολωμού, ο Fipster, και ο Mente Fuerte σε δεύτερο στάδιο. Παλιοί παίκτες θα έχουν ειδικό ρόλο στο νέο Fame Story, όπως ο Νίνο, ο Κώστας Καραφώτης και η Μάρω Λύτρα!

Τέλος, συνεχείς συζητήσεις και ραντεβού γίνονται για το πρόσωπο που θα αναλάβει τον ρόλο του Διευθυντή της Σχολής. Δυο τα επικρατέστερα πρόσωπα, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ηρώ. Τελικά τη θέση παίρνει η δεύτερη.

Πηγή: youfly.com