The Last of Us: Η παραγωγή έχει βρει ήδη την ηθοποιό που θα παίξει την Abby

Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποια είναι.

The Last of Us: Η παραγωγή έχει βρει ήδη την ηθοποιό που θα παίξει την Abby

Έχουν περάσει περίπου εννέα μήνες από τότε που έκανε πρεμιέρα το The Last of Us στο HBO και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη 2η σεζόν. Μπορεί το επόμενο κεφάλαιο της επιτυχημένης σειράς να είναι αρκετά χρόνια μακριά μας, αλλά ο showrunner, Craig Mazin επέστρεψε με νέες δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mazin έδωσε μια νέα συνέντευξη στο The Los Angeles Times και αποκάλυψε ότι η παραγωγή έχει βρει ήδη την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Abby, την γνωστή χαρακτήρα που εμφανίστηκε στο The Last of Us: Part II του PlayStation. Ωστόσο, ο showrunner δεν αποκάλυψε κάτι περισσότερο και αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα τόσο εκείνος, όσο και το HBO μελλοντικά.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

«Πολλές ερωτήσεις σχετικά με την 2η σεζόν, όπως για το ποια ηθοποιός θα παίξει την Abby, η οποία είναι μία νέα χαρακτήρας και αντίπαλος της Ellie, θα αποκαλυφθούν μόλις μπει και πάλι η σειρά στην παραγωγή της.

Έτσι, λοιπόν, η παραγωγή γνωρίζει ήδη την ηθοποιό και σκοπεύει να αποκαλύψει περισσότερα μελλοντικά όταν συνεχίσει η παραγωγή του σόου, το οποίο έχει μπει σε παύση λόγω της απεργίας που λαμβάνει χώρα εδώ και καιρό στην Αμερική. Ένα μεγάλο μέρος της 2ης σεζόν της σειράς θα λαμβάνει χώρα στο Βανκούβερ στην περιοχή του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα».

Για την ιστορία, το The Last of Us απέσπασε 24 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy με την 75η Τελετή Απονομής τους να διεξάγεται στις 18 Σεπτεμβρίου.

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Πηγή: Unboxholics.com