Fame Story: Ποιοι «παίζουν» για κριτές και καθηγητές

Ποια ονόματα παίζουν για τις θέσεις των κριτών και καθηγητών στο Fame Story

Fame Story: Ποιοι «παίζουν» για κριτές και καθηγητές

Αντίστροφα μετράμε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Fame Story», με τον Νίκο Κοκλώνη στα ηνία της παρουσίασης, ωστόσο οι υπογραφές των ανθρώπων που θα αποτελέσουν κομμάτι της μουσικής ακαδημίας του Star δεν έχουν πέσει ακόμα.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» παρουσιάζει κάποια από τα ονόματα που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να στελεχώσουν το τηλεοπτικό αυτό μουσικό project – ορισμένα από τα οποία δεν είχαν ακουστεί μέχρι σήμερα.

Στο κομμάτι της κριτικής επιτροπής, ακούγονται έντονα τα ονόματα του Αντώνη Ρέμου, της Άννας Βίσση, της Ελένης Φουρέιρα αλλά και του ράπερ Mente Fuerte, ενώ για τη θέση καθηγητή των σπουδαστών φέρονται να έχουν πραγματοποιήσει συζητήσεις η Ελένη Δήμου, η Μαρία Σολωμού και ο Νίνο, του οποίου η καριέρα ξεκίνησε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «Fame Story» στον ΑΝΤ1, το μακρινό 2002.

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως στην κριτική επιτροπή θα δούμε -μεταξύ άλλων- τη Δέσποινα Βανδή και την Εύη Δρούτσα, ενώ πληροφορίες ήθελαν και τον Φοίβο να έχει δεχτεί πρόταση από την Barking Well Media. Όσο για την ομάδα καθηγητών, «έπαιζαν» τα ονόματα της Καλομοίρας και του Κώστα Καραφώτη (που επίσης αναδείχτηκαν από το συγκεκριμένο μουσικό project).

Βέβαιη θεωρείται και η συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Μένει να δούμε τι θα ισχύσει τελικά.

Πηγή: dailymedia.com.gr