Ahsoka: Κυκλοφόρησε το νέο trailer λίγο πριν την πρεμιέρα

Η νέα σειρά στο σύμπαν του Star Wars, Ahsoka θα παίξει σύντομα στο Disney+.

Ahsoka: Κυκλοφόρησε το νέο trailer λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Disney και η Lucasfilm έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο teaser για το Ahsoka, τη νέα πρωτότυπη σειρά στο σύμπαν του Star Wars, που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

Με τίτλο “Trick”, το νέο μικρής διάρκειας βίντεο θέλει να σας δώσει μια ακόμη γεύση από την σειρά της Ahsoka, την οποία υποδύεται η Rosario Dawson. Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει: μια νέα απειλή θα εμφανιστεί. Ένας νέος ήρωας θα αναδειχθεί. Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά το συγκεκριμένο βίντεο σας παρουσιάζει «κοφτά» μερικές σκηνές μάχης, ενώ έγινε γνωστό ότι στις 23 Αυγούστου που θα κάνει πρεμιέρα, θα διατεθούν στη δημοσιότητα δύο επεισόδια και όχι ένα.

Στο διάβα της, η Ahsoka, θα συναντήσει και πρώην Jedi που έπεσαν στη σκοτεινή πλευρά αλλά δε θέλουν να λέγονται Sith, όπως o Baylan Skoll με το βαθύ πορτοκαλί lightsaber, μερικούς Inquisitors, αλλά και τον Admiral Thrawn, τον οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά σε live action μορφή. Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι θα γίνει διπλή πρεμιέρα, επομένως στις 23 Αυγούστου θα απολαύσετε τα δύο πρώτα επεισόδια.

Εκτός φυσικά της Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, στο υπόλοιπο βασικό cast συναντάμε τον Eman Esfandi που θα υποδυθεί τον Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen τον Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo την Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead την Hera Syndulla. Ο David Tennant δανείζει τη φωνή του στον Huyang, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker.

Το Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney+ στις 23 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το νέο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.