Περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτει η πλοκή της δεύτερης σεζόν του «Loki» (vid, pic)

Επίσης, τι είναι αυτό το time-slipping που αναφέρεται στο trailer;

Περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτει η πλοκή της δεύτερης σεζόν του «Loki» (vid, pic)

Τα Marvel Studios έδωσαν στο φως της επιφάνειας το πρώτο trailer από την δεύτερη σεζόν του «Loki», καθώς και την επίσημη σύνοψη και άλλη μια αφίσα από την σειρά.

Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: "Η δεύτερη σεζόν του 'Loki' συνεχίζει με τα αποτελέσματα του σοκαριστικού φινάλε, με τον Loki να πολεμά για την ψυχή της Time Variance Authority. Μαζί με τον Mobius, την Hunter B-15, και μια ομάδα νέων και παλιών χαρακτήρων, ο Loki ταξιδεύει σε ένα αναπτυσσόμενο και απίστευτα επικίνδυνο Multiverse αναζητώντας την Sylvie, την Judge Renslayer, την Miss Minutes, και την αλήθεια του τι σημαίνει να κατέχεις ελεύθερη βούληση και ένδοξο σκοπό" (μέσω ComicBook).

Πέρα από τους κύριους πρωταγωνιστές, οι οποίοι αποτελούνται από τους Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Jonathan Majors, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr και Neil Ellice, στο trailer βλέπουμε και τον "OB" του Ke Huy Quan.

Ο χαρακτήρας φαίνεται πως είναι υπεύθυνος του τμήματος Repairs and Advancements και αναγνωρίζει με την πρώτη ότι ο Loki υποφέρει από time-slipping (αυτό που τον βλέπουμε να παθαίνει glitch και να εξαφανίζεται). Ο όρος ακούγεται πρώτη φορά ως ρήμα, αλλά στα κόμικς υπάρχει ως όνομα από το 1995 και την μεταλλαγμένη υπερηρωίδα Timeslip, ή αλλιώς Rina Patel. Η εν λόγω mutant είχε την ικανότητα να μεταφέρει την συνείδησή της σε παρελθοντικές ή μελλοντικές εκδοχές του εαυτού της και έπαιξε σημαντικό ρόλο σε μεγάλες ιστορίες όπως οι "Civil War", "Avengers: The Initiative" και "Decimation". Ήταν επίσης μέλος των New Warriors (μέσω ComicBook).

Το κατά πόσο θα εισαχθεί η ηρωίδα με κάποιον τρόπο, παραμένει ακόμα άγνωστο. Όπως και να 'χει, ο OB δεν έχει κάποια λύση για το πρόβλημα του Loki, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 6 Οκτωβρίου για να μάθουμε τι θα απογίνει.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και μια νέα αφίσα που φέρει διάφορες εκδοχές του Loki και άλλους χαρακτήρες να κυνηγούν ο ένας τον άλλο. Δείτε την παρακάτω:

Οι Justin Benson, Aaron Moorhead, Dan Deleeuw και Kasra Farahani σκηνοθετούν την δεύτερη σεζόν, με τον Eric Martin να γράφει το σενάριο. Οι Benson, Moorhead, Martin, Hiddleston, Michael Waldron, Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum και Kevin R. Wright είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η δεύτερη σεζόν του "Loki" θα κάνει την πρεμιέρα της στις 6 Οκτωβρίου στο Disney+.

Πηγή: gr.ign.com