Apple TV: Πέντε σειρές που αξίζει να δείτε

Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

Apple TV: Πέντε σειρές που αξίζει να δείτε

Έχετε συνδρομή στο Apple TV+ και δεν ξέρετε τι να δείτε; Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε 5 από τις ήδη πολλές “original” σειρές που έχει η Apple στην πλατφόρμα της. Αυτό το άρθρο θα χωριστεί σε δύο μέρη που θα έρχονται κατά καιρούς, για εσάς που ψάχνετε να δείτε κάτι νέο, για να χαλαρώσετε μέσα στο καλοκαίρι.

Οι πέντε πρώτες προτάσεις μας είναι τα: The Morning Show, Silo, Invasion, For All Mankind και Pachinko. Πέντε διαφορετικές σειρές μεταξύ τους, με την κάθε μια να θέλει να σας δώσει το κάτι διαφορετικό, αλλά και να σας διηγηθεί μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Ας τις δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά:

The Morning Show

Μια από τις καλύτερες σειρές του Apple TV+ και μια από τις blockbuster σειρές του είναι αναμφίβολα το The Morning Show. Η σύνοψη της Apple αναφέρει: υποψήφια για τρεις Χρυσές Σφαίρες, αυτή η αμετανόητα ειλικρινής δραματική σειρά βλέπει τον σύγχρονο εργασιακό χώρο από τον φακό των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνήσει. Μια ματιά στα άδυτα της πρωινής τηλεόρασης.

Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup, Mark Duplass, nestor Carbonell, Karen Pittman, Desean Terry άλλοι.

Η σειρά έχει κερδίσει ένα Primetime Emmy βραβείο, κυκλοφόρησε το 2019 και η 3η σεζόν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου. Η σειρά τα πάει τόσο καλά, που η Apple την έχει ήδη ανανεώσει για 4η σεζόν.

Η 3η σεζόν θα μας συστήσει στα νέα μέλη του cast όπως τον Jon Hamm του "Mad Men" και την Nicole Beharie, ενώ θα δούμε κι άλλα νέα πρόσωπα όπως τους: Julianna Margulies, Tig Notaro, Stephen Fry και Natalie Morales. Ο Hamm θα υποδυθεί τον μεγιστάνα Paul Marks που θα κάνει τον Cory Ellison του Billy Crudup να στάξει στην 3η σεζόν του The Morning Show. Παίζουν επίσης οι: Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin και Marcia Gay Harden.

Silo (Σιλό)

Το Silo είναι μια ολοκαίνουργια δυστοπική σειρά της Apple που είναι βασισμένη στο best seller του Hugh Howey. Showrunner και σεναριογράφους είναι ο Graham Yost των Band of Brothers και Justified, ενώ ο Morten Tyldum του The Imitation Game σκηνοθέτησε τρία επεισόδια.

Η σύνοψη του Silo λέει: Σε ένα ερειπωμένο και τοξικό μέλλον, χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε ένα γιγάντιο σιλό βαθιά κάτω από τη γη. Αφού ο σερίφης του παραβιάζει έναν θεμελιώδη κανόνα και οι κάτοικοι πεθαίνουν μυστηριωδώς, η μηχανικός Τζούλιετ αρχίζει να ανακαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά και την αλήθεια για το σιλό.

Στο Silo παίζουν οι Rebecca Ferguson (Dune, Doctor Sleep), Harriet Walter (Succession), Chinaza Uche (Dickinson), Avi Nash (The Walking Dead), David Oyelowo (Selma), Rashida Jones (Parks and Recreation) και Tim Robbins (Mystic River).

Το Silo έχει μόλις μία σεζόν, αλλά έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για τον 2ο κύκλο του.

Invasion (Εισβολή)

Εάν σας αρέσουν οι σειρές/ταινίες με την εισβολή εξωγήινων στη Γη, τότε σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Invasion του Apple TV+.

Η σύνοψη της σειράς λέει: Ένα εξωγήινο είδος επισκέπτεται τη Γη και απειλή την ύπαρξη της ανθρωπότητας. Τα γεγονότα ξετυλίγονται σε πραγματικό χρόνο, μέσα από τα μάτια πέντε κοινών ανθρώπων ανά την υφήλιο, καθώς πασχίζουν να κατανοήσουν το χάος που εκτυλίσσεται γύρω τους.

Στη σειρά παίζουν οι Golshifteh Farahani (Extraction 2), Shioli Kutsuna (Deadpool 2), Shamier Anderson (John Wick: Chapter 4), India Brown (Hetty Feather), Billy Barratt (Crater), Azhy Robertson (A Marriage Story), Paddy Holland (Lockwood & Co.) και Tara Moayedi. Τα νέα μέλη του cast είναι οι Enver Gjokaj (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.), Nedra Marie Taylor (Orange is the New Black) και Naian González Norvind (Amsterdam).

Το Invasion έχει επίσης μία σεζόν, αλλά η δεύτερη θα παίξει στην υπηρεσία μέσα στον Αύγουστο.

For All Mankind

Το For All Mankind είναι μια σειρά της Apple “εναλλακτικής ιστορίας” που επικεντρώνεται στις ζωές των αστροναυτών της NASA και όχι μόνο. Αν σας αρέσει το sci-fi, είστε εδώ.

Η σύνοψη της σειράς λέει: Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ο παγκόσμιος αγώνας του διαστήματος δεν σταμάτησε ποτέ. Αυτή η συναρπαστική σειρά, υποθετική εκδοχή της ιστορίας από Ronald D. Moore (Outlander, Battlestar Galactica) φέρνει στο προσκήνιο τις ζωές των αστροναυτών της NASA και των οικογενειών τους.

Το For All Mankind έχει επίσης 3 σεζόν και πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Krys Marshall, Noah Harpster, Cynthy Wu, Michael Dorman και άλλοι.

Pachinko (Πατσίνκο)

To Pachinko είναι μια δραματική σειρά που έχει μία σεζόν με 9 επεισόδια. Το project εμπνέεται από το ομότιτλο μυθιστόρημα της Min Jin Lee, ενώ τη σειρά ανέβαλε η Soo Hugh.

Η σύνοψη της σειράς λέει: Βασισμένο στο best seller των New York Times, ένα σαρωτικό οικογενειακό έπος που διατρέχει τέσσερις γενιές καταγράφοντας τις ελπίδες και τα όνειρα μιας οικογένειας μεταναστών από την Κορέα, καθώς εγκαταλείπουν την πατρίδα τους σε μια ακατάβλητη αναζήτηση για την επιβίωση και την ευημερία.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Kogonada και Justin Chon. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τους: Youn Yuh-jung, Lee Min-ho, Kim Min-ha, και τον Jin Ha. Παίζουν επίσης οι ηθοποιοί: Soji Arai, Anna Sawai, Jimmi Simpson, Bruce Baek, Kaho Minami, Steve Sang-Hyun Noh, Inji Jeong και η Mari Yamamoto.