Loki 2η Σεζόν: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να έρθουν τα νέα επεισόδια

Επιστροφή για τον Tom Hiddleston στα παράδοξα του Multiverse.

Loki 2η Σεζόν: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να έρθουν τα νέα επεισόδια

Η Disney και η Marvel Studios ξεκινούν με κάθε επισημότητα την προώθηση της πολυαναμενόμενης επιστροφής της σειράς «Loki» με τον Tom Hiddleston για τη 2η σεζόν της και το έκαναν με έναν συνηθισμένο αλλά και παράλληλα πολύ...Loki τρόπο.

Για αυτόν τον λόγο κυκλοφόρησε η πρώτη αφίσα για τη 2η σεζόν του Loki στο Disney Plus που εκτός από το να υπενθυμίσει την ημερομηνία κυκλοφορίας, έδωσε και μια ακριβής αντίστροφη μέτρηση στο στιλ της TVA, του μυστικού οργανισμού που αναλαμβάνει στο MCU την προστασία του Sacred Timeline και του Multiverse.

«Απομένουν λιγότερο από 100.000 λεπτά μέχρι την 2η σεζόν του Loki» γράφει στη λεζάντα η Marvel Studios θέλοντας να δείξει με τον δικό της τρόπο ότι έρχεται στις 6 Οκτωβρίου. Στην αφίσα απεικονίζονται διάφοροι variants του Loki που θα δούμε στη νέα σεζόν, να τρέχουν συμβολικά γύρω-γύρω από το επίσημο ρολόι της TVA, την Ms. Minutes. Το σίγουρο είναι ότι ο Loki θα συγκρουστεί με έναν Variant του Kang The Conqueror του Jonathan Majors, τον Viktor Timely, μιας και αυτό άφησε να εννοηθεί η post-credits σκηνή του Ant-Man and the Wasp Quantumania.

Σύσσωμο το cast της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει κανονικά, φυσικά με τους: Tom Hiddleston, Sophia DiMartino, Owen Wilson, Ravonna Renslayer και Wunmi Mosaku. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο Ke Huy Quan, ο οποίος πλέον έχει βραβευτεί με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία «Everything Everywhere All At Once».

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το «Moon Knight» και την ταινία «Synchronicity». Πέρα από μερικά πλάνα στο βίντεο για τις επερχόμενες σειρές του Disney Plus εντός του 2023 δεν έχουμε δει κάτι άλλο για τη νέα σεζόν του Loki.

Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.