«Η Γη της Ελιάς»: Η συγκινητική ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για το φινάλε της σειράς (pic)

Τι έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου για το φινάλε της 2ης σεζόν της «Γης της Ελιάς»

«Η Γη της Ελιάς»: Η συγκινητική ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για το φινάλε της σειράς (pic)

Αυλαία έριξε για φέτος η δεύτερη σεζόν της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». Λίγο πριν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν, ο δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου ευχαρίστησε τους συντελεστές μέσω Instagram.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το τελευταίο επεισόδιο και ευχαρίστησε μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης την παραγωγή, τους σκηνοθέτες, όλους τους εργαζόμενους, αλλά και το ίδιο το κανάλι, το Mega, για την εμπιστοσύνη.

«Τελευταίο επεισόδιο σήμερα της αγαπημένης μας σειράς «η Γη της Ελιάς». Ευχαριστώ πρώτα πρώτα την σεναριογράφο μας Βάνα Δημητρίου για το σενάριο αυτό που ερωτευτήκαμε και που μας ταξιδεύει στον κόσμο αυτό της μυθοπλασίας! Ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς μας για το μεράκι τους και την σκληρή τους δουλειά! Ευχαριστώ το συνεργείο μας που δουλεύει ασταμάτητα κάτω από όλες τις συνθήκες, και πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό! Τους σκηνοθέτες, την παραγωγή μας, το post production και φυσικά το κανάλι μας Mega για την στήριξη αυτά τα δυο χρόνια! Ευχαριστώ τον Κούλλη Νικολάου μου! Κούλλη μου τα καταφέραμε για άλλη μια σεζόν! Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσει η προβολή της τρίτης σεζόν! Καλό καλοκαίρι!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 9.300 likes, ενώ επώνυμοι και μη γράφουν ότι ανυπομονούν για τα νέα επεισόδια. «Άντε με το καλό και 5η σεζόν να σπάσει το ρεκόρ!» έγραψε η ηθοποιός, Ελένη Βαΐτσου με τους χρήστες από κάτω να της λένε να συμμετέχει και η ίδια στη νέα σεζόν της «Γης της Ελιάς».