Ποιες σειρές να δεις στο Netflix τώρα

Ψάχνεις να δεις σειρά στο Netflix - Αυτές είναι ορισμένες από τις επιλογές που ξεχωρίζουν.

Ποιες σειρές να δεις στο Netflix τώρα

Μιας και διανύουμε ένα καλοκαίρι το οποίο δεν λέει να έρθει, είναι ευκαιρία να απολαύσουμε τη βροχή από τη δροσιά του δωματίου μας παρέα με το Netflix! Για να μην χάσεις όμως 40 λεπτά από τη μέρα σου αναζητώντας τι θέλεις να δεις, σου έχουμε έτοιμη τη λίστα με τις 5 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις τώρα στο Netflix.

Black Mirror

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία σεζόν, γιατί κανείς δε χρειαζόταν επιπλέον τρόμο στην καραντίνα, η αγαπημένη μας sci-fi σειρά που μας κάνει να φοβόμαστε για τις επιπτώσεις της ανάπτυξης της τεχνολογίας επέστρεψε! Πέντε αυτοτελή επεισόδια που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση και θα γεννήσουν πολλά θέματα για συζήτηση με την παρέα σου. Παραδόξως τα τρία επεισόδια διαδραματίζονται στο παρελθόν, το ένα στο παρόν και ένα μόνο στο μέλλον. Το επεισόδιο με την καλύτερη βαθμολογία είναι το πέμπτο με τον τίτλο “Demon 79”.

Manifest

Άλλη μια σειρά μυστηρίου που επέστρεψε με νέα επεισόδια. Το Manifest πρόκειται για μια σειρά με 4 σεζόν και με θέμα την πτήση 828, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια, με τους επιβαίνοντες να μην έχουν μεγαλώσει ούτε ένα λεπτό και να συνειδητοποιούν την πραγματικότητα όταν βρίσκονται πάλι στο παρόν. Εκτός από τις αλλαγές που έχουν τα διαχειριστούν στις ζωές τους και στον κόσμο γενικότερα, έρχονται αντιμέτωποι και με παραφυσικές εμπειρίες, οι οποίες ίσως τους βοηθήσουν να κατανοήσουν που βρίσκονταν τόσα χρόνια.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Αν τα γούστα σου είναι πιο ρομαντικά, τότε αυτή η σειρά θα σε καθηλώσει. Πρόκειται για ένα ρομάντζο εποχής και αποτελεί το prequel του Bridgerton. Η βασίλισσα Σάρλοτ προσπαθεί να ξεφύγει από τον προγραμματισμένο γάμο της με τον Τζόρτζιο Γ’, γεγονός σοκαριστικό για το μακρινό 1761, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει μια κρίση διαδοχής στον θρόνο.

Fake profile

Μία ιστορία με πρωταγωνίστρια την Camila Román, μια εξωτική χορεύτρια του Λας Βέγκας, η οποία γνωρίζει σε μια εφαρμογή γνωριμιών τον Κολομβιανό Fernando Castell, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι πλαστικός χειρουργός. Η χημεία ανάμεσα τους τους οδηγεί σε σχέση και μετά από λίγο καιρό που μένουν χωριστά η Camila, αποφασίζει να τον επισκεφτεί στην Κολομβία όπου και ανακαλύπτει ότι παρόλο που υπάρχει ένας πλαστικός χειρουργός με το όνομα Fernando Castell, δεν είναι ο άντρας που γνωρίζει.

Beef

Μια κωμική σειρά, η οποία ξεκινάει όταν ο Danny Cho σχεδόν τρακάρει σε ένα πάρκινγκ με την Amy Lau και εκεί ξεκινάει μια διαμάχη ανάμεσα τους. Ο κάθε ένας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τον άλλον να πάρει το πάνω χέρι, ξεκινούν μια μάχη καθώς η προσωπική τους ζωή καταρρέει γύρω τους. Ποιος ήξερε ότι το μίσος θα μπορούσε να είναι τόσο διασκεδαστικό;