«Η Μάγισσα»: Με άρωμα από «Άγριες Μέλισσες» (vid)

Με άρωμα από «Άγριες Μέλισσες» η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 – Οι πρωταγωνιστές και οι πρώτες πληροφορίες

«Η Μάγισσα»: Με άρωμα από «Άγριες Μέλισσες» (vid)

Η «Μάγισσα» είναι το νέο μεγάλο τηλεοπτικό project του ΑΝΤ1 στον τομέα της μυθοπλασίας και αναμένεται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με την εκπομπή Breakfast Star να έχει νέες πληροφορίες για τη σειρά που θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών».

Μάλιστα κάποια από τα γυρίσματα της σειράς εποχής, τα οποία έχουν ξεκινήσει πριν λίγο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Mάνη, Μαραθώνα, Αθήνα κ.α.), θα πραγματοποιηθούν στα Σπάτα, στον χώρο ο οποίος είχε ετοιμαστεί με σκηνικά και παρουσιαζόταν ως το χωριό Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες.

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μαζί με τους σεναριογράφους Μελίνα Τσομπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη θα μας ταξιδέψουν πίσω στο 1818 στη Μάνη, όπου οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τα ονόματα που ακούγονται ότι έχουν κλείσει είναι αυτά της Έλλης Τρίγγου και των Αναστάση Ροϊλού, Γιώργου Γάλλου, Μαρκέλλας Γιαννάτου, Νίκου Ψαρρά, Κατερίνας Λέχου, Τάσου Νούσια.

Σύμφωνα με το πρωινό του Star, η νέα σειρά, η οποία για λίγο καιρό είχε μπει στον «ψυγείο», αναμένεται να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα από τον ΑΝΤ1.