The Witcher 3η Σεζόν: Έφτασε το πρώτο trailer για την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill

Αυτό το καλοκαίρι όλα θα αλλάξουν! Σε δύο μέρη θα χωριστεί ο 3ος κύκλος.

The Witcher 3η Σεζόν: Έφτασε το πρώτο trailer για την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill

Το Netflix έμεινε πιστό στην υπόσχεσή του καθώς χθες ενημέρωσε τους fans να αναμένουν "κάτι" από την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του The Witcher. Αυτό το κάτι ήταν τελικά, το πρώτο teaser trailer αλλά και η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας των 8 νέων επεισοδίων.

Έτσι δόθηκε μια πρώτη γεύση από το νέο κύκλο, ο οποίος θα αποτελέσει παράλληλα την τελευταία παράσταση του Henry Cavill στον εμβληματικό ρόλο του Geralt of Rivia, καθώς από την 4η σεζόν θα αναλάβει το ρόλο ο Liam Hemsworth (το πώς θα γίνει αυτό παραμένει άγνωστο). Στο trailer που θα δείτε παρακάτω, τον πρώτο λόγο έχει η "οικογένεια" του Geralt με την Yennefer της Anya Chalotra και την Ciri της Freya Allan, όπου στο κατώφλι της βρίσκονται οι καβαλάρηδες του Wild Hunt, ενώ και ο Jaskier (Joey Batey) κάνει την εμφάνισή του και δείχνει να απειλείται από κάποια.

Πάντως για την επικείμενη αυτή αλλαγή του πρωταγωνιστή της σειράς, ρίχνει έναν υπαινιγμό το μότο της 3ης σεζόν που αναφέρει ότι "Αυτό το καλοκαίρι, όλα αλλάζουν". H νέα σεζόν, όμως θα κυκλοφορήσει με το μοντέλο του Stranger Things 4 και θα χωριστεί σε δύο μέρη! Έτσι, τα πρώτα πέντε επεισόδια (Τόμος 1 - Vol.1) θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουνίου και τα υπόλοιπα τρία (Τόμος 2 - Vol. 2) στις 27 Ιουλίου 2023.