Star Wars Celebration 2023: Οι πρώτες πληροφορίες για το Star Wars: The Acolyte

Κατά την διάρκεια ενός πάνελ στο Star Wars Celebration, λάβαμε νέες λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά "The Acolyte", που όπως μάθαμε θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Star Wars Celebration 2023: Οι πρώτες πληροφορίες για το Star Wars: The Acolyte

Η showrunner του "Acolyte", Leslye Headland, ανέβηκε στη σκηνή στο πάνελ του "Lucasfilm Studio Showcase" του Star Wars Celebration για να συζητήσει την επερχόμενη σειρά, αναφέροντας μερικές απρόβλεπτες εμπνεύσεις γι αυτή.

"Ήθελα πραγματικά να εμβαθύνω στο σύμπαν του Star Wars και να πω την ιστορία ολόκληρου αυτού του κόσμου που αγάπησα τόσο πολύ από την οπτική των κακών", είπε ο Headland. "Αυτό που πρότεινα στην Kathleen [Kennedy] ήταν ότι το 'Frozen' συναντά το 'Kill Bill'. Απίστευτο αλλά, δεν με έδιωξε από το κτίριο... ".

Η Headland προϊδέασε επίσης ότι "επέστρεψε στις εμπνεύσεις του George [Lucas] με τις ταινίες πολεμικών τεχνών" όταν σχεδίαζε το "The Acolyte" και ότι άντλησε έμπνευση από τις ταινίες του Kurosawa.

Το πάνελ του Star Wars Celebration φιλοξένησε επίσης ένα αποκλειστικό κλιπ του "The Acolyte". Το απόσπασμα ξεκίνησε με μια φωνή να λέει: "Κλείσε τα μάτια σου. Τα μάτια σου μπορούν να σε εξαπατήσουν."

Το teaser έδειξε επίσης τον χαρακτήρα του Lee Jung-jae λέγοντας: "Η Δύναμη είναι ισχυρή. Είναι μια δύναμη που πρέπει να σεβόμαστε." Έδειξαν επίσης τον χαρακτήρα της Amandla Stenberg σε έναν καυγά, εξωγήινους, τον Jung-jae να οδηγεί ένα σωρό Jedi κάπου και τον χαρακτήρα της Jodie Turner-Smith να λέει, "Δεν πρόκειται για καλό ή κακό. Αυτό είναι για τη δύναμη και ποιος επιτρέπεται να τη χρησιμοποιήσει". Το teaser τελειώνει χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας, λέγοντας απλώς "2024". Το The Acolyte συνεχίζει τα γυρίσματα, που θα ολοκληρωθούν τον επόμενο μήνα.

Τοποθετημένο κατά τις τελευταίες ημέρες της Εποχής της High Republic Era, το "The Acolyte" διαδραματίζεται πάνω από έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του "The Phantom Menace".

Πηγή: gr.ign.com