Πρώτο τρέιλερ του «Personality Crisis: One Night Only» του Μάρτιν Σκορσέζε

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στο Showtime.

Πρώτο τρέιλερ του «Personality Crisis: One Night Only» του Μάρτιν Σκορσέζε

Μπορεί η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon» να αργεί ακόμα να βγει στις αίθουσες, η οποία μάλλον θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες πριν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στους κινηματογράφους, αλλά για να γλυκάνει κάπως την αναμονή ο ίδιος έχει ήδη έτοιμη μια ακόμα ταινία και μάλιστα πρόκειται για ένα μουσικό ντοκιμαντέρ.

Με τίτλο «Personality Crisis: One Night Only» το ντοκιμαντέρ αυτό, το οποίο ο Σκορσέζε το έχει συν-σκηνοθετήσει με τον Ντέιβιντ Τεντέσκι, είναι εν μέρη συναυλία, εν μέρη βιογραφικό της ζωή του frontman του New York Dolls Ντέιβιντ Γιοχάνσεν.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ τραβήχτηκε στο Café Carlyle της Νέας Υόρκης τον Γενάρη του 2020, όπου βλέπει τον Γιοχάνσεν να διασκεδάζει τους θαμώνες με μουσική και ιστορίες για την εποχή του στην συνεχώς εξελισσόμενη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης. Πέρα από frontman στο συγκρότημα των New York Dolls ο Γιοχάνσεν είχε και κάποιους κινηματογραφικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «Scrooged», το «Let It Ride» και το «FreeJack».

Το ντοκιμαντέρ «Personality Crisis: One Night Only» έκανε πρεμιέρα το 2022 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου στο Showtime. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.