Survivor All Star: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε για την αποβολή Δαλάκα και Ασημίνας (vid)

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε για πρώτη φορά για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor

Survivor All Star: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε για την αποβολή Δαλάκα και Ασημίνας (vid)

Στις αποβολές της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star αναφέρθηκε για πρώτη φορά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μιλώντας σε τουρκική εκπομπή.

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη με τις δύο παίκτριες και την παραβίαση του κανονισμού της επικοινωνίας. Υπενθυμίζεται πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν μεγάλα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης, όμως αποβλήθηκαν από το Survivor έπειτα από την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι τις είδε να χρησιμοποιούν παράνομα κινητό τηλέφωνο.

«Υπήρξε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό Survivor, ένας παίκτης πραγματοποίησε μια παράνομη επικοινωνία. Κάναμε meeting στην Αθήνα. Σε αυτή τη συνάντηση ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια» είπε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες».

Survivor All Star: Η αποκάλυψη του Ατζούν

Στην συνέχεια, ο Τούρκος παραγωγός αποκάλυψε ότι από την έρευνα που έκαναν στο τηλέφωνο δεν προέκυψε επικοινωνία.

«Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι. Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα.

Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα», κατέληξε ο Ατζούν.