Florida Man: Η νέα αστυνομική σειρά του Netflix έχει μυστήριο και τον Edgar Ramírez (vid)

Δείτε το trailer από τη νέα αστυνομική σειρά του Netflix με τιτλο «Florida Man».

Florida Man: Η νέα αστυνομική σειρά του Netflix έχει μυστήριο και τον Edgar Ramírez (vid)

Ο Edgar Ramírez, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων το “The 355” επιστρέφει και πάλι στις οθόνες σας μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά της υπηρεσίας έχει την υπογραφή του Ramírez, ακούει στο όνομα Florida Man και υπόσχεται μπόλικο μυστήριο και δράμα.

Ωστόσο, ο Edgar Ramírez θα είναι και ο πρωταγωνιστής του σόου, αφού θα υποδυθεί έναν πρώην αστυνομικό που επιστρέφει στην Φλόριντα, ενώ πλάι του θα παίξουν και οι Anthony LaPaglia, Abbey Lee, Otmara Marrero, Lex Scott Davis, and Emory Cohen, Clark Gregg, Isaiah Johnson, Paul Schneider και Lauren Buglioli.

Η επίσημη σύνοψη του Florida Man: Όταν ένας πρώην αστυνομικός επιστρέφει στην Φλόριντα για να βρει την κοπέλα ενός μαφιόζου που το έχει σκάσει, μια σχετικά εύκολη υπόθεση μετατρέπεται σε οδύσσεια. Showrunner εδώ είναι ο Donald Todd του This Is Us και στην παραγωγή βρίσκονται και άλλα γνωστά ονόματα όπως είναι οι Jason Bateman, Michael Costigan και Miguel Arteta. Πρόκειται για μια μεγάλη συνεργασία του Bateman με το Netflix ύστερα από την επιτυχημένη σειρά Ozark.

Το Florida Man θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 13 Απριλίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρώτο trailer.

πηγή: unboxholics