Πέθανε ο Ρίτσαρντ Μπέλζερ (pic)

Πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Law & Order», Ρίτσαρντ Μπέλζερ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Μπέλζερ (pic)

Στα 78 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Ρίτσαρντ Μπέλζερ, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Law & Order. Η είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση της Laraine Newman και έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ.

«Είμαι πολύ λυπημένη που έμαθα τον θάνατο του Richard Belzer. Αγαπούσα τόσο πολύ αυτόν τον τύπο. Ήταν ένας από τους πρώτους μου φίλους όταν βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να κάνω το SNL. Βγαίναμε για δείπνο κάθε εβδομάδα στο Sheepshead Bay για αστακό. Ήταν ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους. RIP, αγαπημένε μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο κωμικός Marc Maron, χαρακτηρίζοντας τον Richard Belzer αυθεντικό και έναν από τους μεγάλους του Χόλιγουντ. Μηνύματα για τον χαμό του διάσημου ηθοποιού έχουν αρχίσει να στέλνουν και άλλοι αστέρες.

Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 78 του χρόνια το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του στην περιοχή Bozouls, στη νοτιοδυτική Γαλλία. Ο συγγραφέας και παλιός φίλος του ηθοποιού Bill Schef αποκάλυψε ότι είχε πολλά προβλήματα υγείας, με τα τελευταία του λόγια να είναι φουλ στα γαλλικά. «F@@@ you m@@@er».

Ο Richard Belzer ήταν περισσότερο γνωστός για την ερμηνεία του ως ντετέκτιβ John Munch στη δημοφιλή σειρά Law & Order: SVU. Είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα από 300 επεισόδια της αγαπημένης σειράς, υποδυόμενος τον εύστροφο και αιχμηρό John Munch για αρκετά χρόνια.

Ήταν ο χαρακτήρας που υποδύθηκε και έκανε διάσημο τον Richard Belzer σε όλο τον κόσμο. Ένας ρόλος που ο Richard Belzer έπαιξε για 23 χρόνια, από το 1993 μέχρι και το 2016, οπότε ο διάσημος ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική στα 71 του χρόνια.

Πηγή: in.gr