Survivor All Star: Οριστική όπως φαίνεται η αποβολή των Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Οι δυο παίκτριες πήραν τα κινητά τους και όπως καταλαβαίνουμε, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Ελλάδα 

Survivor All Star: Οριστική όπως φαίνεται η αποβολή των Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Στα χέρια της έχει πλέον το κινητό της τηλέφωνο και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε αποβληθεί από το Survivor All Star λόγω παραβίασης των κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, η Ασημίνα παρουσιάστηκε ως ενεργή στο Viber στις 8:00 περίπου το βράδυ της Πέμπτης (09/02).

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, είχε αναφέρει στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" ότι υπήρξε δραστηριότητα στο Instagram της Ασημίνας.

"Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη. Και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας μας έκανε unfollow, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από τρίτον για το Instagram της", είχε πει.

Η ανάρτηση της Δαλάκα

Η ενέργεια της Ασημίνας έρχεται μερικές ώρες μετά από την πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία έκανε γνωστό με μια αιχμηρή ατάκα πως πήρε το κινητό της.

"Έπειτα από 36 ημέρες... έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου", έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από τον Άγιο Δομίνικο.

Από την ημέρα της απομάκρυνσής τους από το Survivor All Star μέχρι και σήμερα, οι δύο παίκτριες παρέμεναν στον Άγιο Δομίνικο και φιλοξενούνταν σε χωριστά ξενοδοχεία, περιμένοντας τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να συζητήσουν μαζί του το περιστατικό. Ο φονικός όμως σεισμός στην Τουρκία άλλαξε τα δεδομένα.

Πληροφορίες ήθελαν την παραγωγή του Survivor να εξετάζει την επανένταξή τους στο παιχνίδι, αλλά, όπως φαίνεται, αυτό μοιάζει πλέον αδύνατο, αφού οι παίκτριες έχουν πάρει πια τα κινητά τους.

Συνήθως, οι παίκτες παραλαμβάνουν τα κινητά τους την ώρα που φεύγουν από το ξενοδοχείο για να πάνε στο αεροδρόμιο, ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.