Physical: 100: Παροξυσμός και στην Ελλάδα με το κορεάτικο Survivor! (vid)

Στην κορυφή του ελληνικού Netflix το κορεάτικο ριάλιτι Physical: 100

Physical: 100: Παροξυσμός και στην Ελλάδα με το κορεάτικο Survivor! (vid)

Μια έκπληξη επιφύλασσε το ανανεωμένο Top 10 του Netflix, καθώς φαίνεται ότι όλοι στην Ελλάδα παρακολουθούν ένα κορεάτικο ριάλιτι, που είναι πολύ πιο σκληρό από το... Survivor.

Ο λόγος για το Physical: 100 ή όπως τιτλοφορείται στα ελληνικά "Σώμα με Σώμα: Η Μάχη των 100" που περιγράφει ακριβώς το concept του. Σε αυτό το ριάλιτι που θυμίζει κάτι από πραγματικό Squid Game, με στοιχεία Battle Royal και στίβους μάχης αλά "Survivor" συμμετέχουν 100 διαγωνιζόμενοι (άνδρες και γυναίκες) σε άψογη φυσική κατάσταση, οι οποίοι περνούν από εξουθενωτικές δοκιμασίες. Όποιος μείνει ως το τέλος κατακτά τον τίτλο και το έπαθλο των περίπου $240.000 (300 εκατομμύρια γουόν).

Το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί σε 9 επεισόδια όπου την επόμενη εβδομάδα στις 14 Φεβρουαρίου θα διατεθούν ακόμη δύο επεισόδια και το τελευταίο στις 21 Φεβρουαρίου.

Φαίνεται πως το εν λόγω ριάλιτι έχει τρελάνει τους Έλληνες συνδρομητές του Netflix και το έφεραν στη Νο.1 θέση των trending σειρών, αφήνοντας πίσω το "Κορίτσι με τα Χιόνια", το "Τζίνι και Τζόρτζια", το δικό μας "Maestro" και το "Lockwood & Co".

Έτσι διαμορφώνεται το Top 10 των σειρών:

  1. Σώμα με Σώμα: Η Μάχη των 100
  2. Κορίτσι με τα Χιόνια
  3. Τζίνι και Τζόρτζια
  4. Maestro
  5. Lockwood & Co
  6. Wednesday
  7. Xάος (Fauda)
  8. Βίκινγκ: Βαλχάλα
  9. Τα Φιλαράκια
  10. Η Αλχημεία των Ψυχών

Πηγή: unboxholics.com