«Ψυχοκόρες»: Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

Νέα ελληνική σειρά εποχής έρχεται στον ΑΝΤ1

«Ψυχοκόρες»: Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

Συνεχίζεται η επένδυση στη μυθοπλασία από την πλευρά του ANT1, με το κανάλι του Αμαρουσίου να έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με αρκετές ελληνικές παραγωγές.

Στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν να συνεχίσουν τη συνταγή των «Άγριων Μελισσών», της σειράς εποχής του καναλιού που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση αφού κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού (σχεδόν) και τα τρία χρόνια που προβλήθηκε.

Τώρα, οι ιθύνοντες ετοιμάζουν μια άλλη μία σειρά εποχής. Σύμφωνα με την «Απογευματινή», το κανάλι σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μία σειρά με επίκεντρο τις γυναίκες στη μεταπολεμική Ελλάδα. Ο λόγος για το σήριαλ «Ψυχοκόρες» που θα είναι σε σενάριο της Πένυς Φυλακτάκη ενώ ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο, πρόκειται για παραγωγή που θα αναφέρεται στον θεσμό της ψυχοκόρης. Επρόκειτο για νεαρά κορίτσια από την επαρχία, που στέλνονταν σε αστικά κέντρα και σε πλούσιες οικογένειες προκειμένου να δουλέψουν με χαμηλό μισθό και να βρουν γαμπρό.

Συχνά έπεφταν θύματα εκμετάλλευσης και κακοποίησης και αναζητούσαν τρόπους να ξεφύγουν. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες θα είναι και η Δήμητρα Ματσούκα. Με την παραγωγή έχουν δώσει τα χέρια και οι Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρίνα Ασλάνογλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Ταξιάρχης Χάνος. Στη σειρά θα συμμετέχει και η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη προκειμένου οι «Ψυχοκόρες» να κάνουν πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2023.

Πηγή: dailymedia.com.gr