The Mandalorian Season 3: Μυστηριώδεις Jedi κι άλλα ερωτήματα από το trailer

Ταξίδια στο παρελθόν και νέοι Mandalorians - Δείτε το νέο trailer από το κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars.

The Mandalorian Season 3: Μυστηριώδεις Jedi κι άλλα ερωτήματα από το trailer

Η Disney δημοσίευσε το πρώτο full trailer δίνοντάς μας μια καλύτερη ματιά στην 3η σεζόν και τις νέες περιπέτειες του Din Djarin και του μικρού Grogu. Όπως ήταν αναμενόμενο, το trailer μας έδωσε αρκετά νέα στοιχεία για το τι θα δούμε αλλά και δημιούργησε διάφορα ερωτήματα. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι μας έκρυβε πριν την πρεμιέρα της σειράς την 1η Μαρτίου, ξεκινώντας με τους μυστηριώδεις Jedi Knights.

Μυστηριώδεις Jedi: Θα δούμε την ιστορία του Grogu;

Βλέπουμε αρκετά τον Grogu στο νέο trailer, το οποίο δείχνει τον μικρό Jedi να απολαμβάνει την επανένωση με τον μπαμπά του και να δοκιμάζει τα όρια των δυνατοτήτων του στη Force. Αλλά δύο συγκεκριμένα πλάνα ξεχωρίζουν, καθώς υποδηλώνουν ότι επιτέλους θα λάβουμε κάποιες απαντήσεις για το μυστηριώδες παρελθόν του Grogu.

Σε ένα στιγμιότυπο, βλέπουμε τον χαρακτήρα του Omid Abtahi, Dr. Pershing, στον πολυσύχναστο ουρανό του Coruscant. Είναι δύσκολο να πει κανείς αν πρόκειται για flashback που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της ακμής της Αυτοκρατορίας ή μετά την πτώση της. Αλλά σε κάθε περίπτωση, όποτε εμφανίζεται ο Pershing, συνήθως παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσπάθειες της Empire να μελετήσει τον Grogu.

Σε μια άλλη λήψη, βλέπουμε μια ομάδα Jedi που κρατούν φωτόσπαθα να ετοιμάζονται να πολεμήσουν έναν αόρατο εχθρό που περνάει μια πόρτα. Αυτή η σκηνή είναι σχεδόν σίγουρα flashback, πιθανώς στα γεγονότα του Order 66, καθώς είναι πολύ νωρίς στο timeline για την ακαδημία του Luke να έχει πολλούς μαθητές. Απ΄ότι φαίνεται λοιπόν, θα μάθουμε περισσότερα για το πώς γλύτωσε ο Grogu την σφαγή.

Νέοι Mandalorians

Γνωρίζουμε από το προτελευταίο επεισόδιο του "The Book of Boba Fett" ότι ένα ταξίδι στον Mandalore είναι στο άμεσο μέλλον του Din Djarin. Παρόλο που ο Din κατάφερε να κερδίσει το Darksaber σε τίμια μάχη, έχει επίσης ντροπιαστεί στα μάτια του φανατικού τάγματος που ανήκει. Έβγαλε το κράνος του μπροστά σε άλλους και ο μόνος τρόπος για να εξαγνίσει τον εαυτό του από την «αμαρτία» του είναι να κολυμπήσει στις ιερές λίμνες κάτω από την επιφάνεια του Mandalore.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν αυτό το ταξίδι θα αναγκάσει επίσης τον Din να αποδεχθεί την ευθύνη που έχει εξαιτίας του Darksaber. Είτε του αρέσει είτε όχι, είναι ο νόμιμος ηγέτης του Mandalore τώρα. Αν η φωνή στις αρχές του trailer είναι κάποια ένδειξη, φαίνεται ότι τελικά αρχίζει να συμβιβάζεται με αυτήν την αλήθεια. Φαίνεται μάλιστα ότι έχει αρχίσει να προσελκύει κάποιους ακολούθους.

Αλλά ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι Mandalorians, ακριβώς; Το trailer δείχνει μια ομάδα Mandalorians, όλοι φορώντας διαφορετικά χρώματα και σχέδια πανοπλίας. Είναι μοναχικοί ταξιδιώτες σαν τον Din ή είναι εκπρόσωποι άλλων φυλών; Και θα αποδειχθεί ότι κάποιος από αυτούς τους χαρακτήρες είναι παλιός γνωστός των θεατών από το "The Clone Wars" ή άλλα κομμάτια της ιστορίας του Star Wars;

πηγή:gr