Marvel: Μόνο τρεις σειρές επιβεβαίωσε πως έρχονται στο Disney Plus εντός του 2023

Βάσει του “coming soon“ προγράμματος της Disney.

Marvel: Μόνο τρεις σειρές επιβεβαίωσε πως έρχονται στο Disney Plus εντός του 2023

Φαίνεται πως ελαττώνει το ρυθμό κυκλοφορίας νέων σειρών η Marvel Studios στο Disney Plus από την νέα χρονιά. Θα θυμάστε πως από τον Ιανουάριο του 2021 που έκανε πρεμιέρα το WandaVision ως η πρώτη MCU σειρά της υπηρεσίας, υπήρξαν μόνο λίγες εβδομάδες με κενά στο πρόγραμμα κυκλοφοριών.

Για το 2023 το πρόγραμμα του MCU στο Disney Plus φαίνεται πως θα είναι πιο μετρημένο και αυτό επιβεβαιώθηκε από ένα blog post της Disney Ιαπωνίας. Συγκεκριμένα αναφέρει πως θα υπάρξουν τρεις σειρές στο Disney Plus για το 2023 και είναι το Secret Invasion με τον Samuel L. Jackson, η 2η σεζόν του LOKI με τον Tom Hiddleston και το Ironheart με την Dominique Thorne.

Βέβαια, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι μια προσωρινή λίστα και όχι μια δεδομένη, ωστόσο προς το παρόν αυτό θα είναι το Marvel περιεχόμενο που θα έρθει στην streaming υπηρεσία για τους fans.

Γνωρίζουμε ότι το Secret Invasion θα κάνει πρεμιέρα κάπου προς την Άνοιξη, το Loki προς το καλοκαίρι και μένει το Ironheart που μάλλον θα κλείσει τη χρονιά όσον αφορά το τηλεοπτικό Marvel τοπίο.

Άλλωστε τελευταία είχαν γίνει αρκετές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των ταινιών και ίσως να παρέσυραν και τα τηλεοπτικά projects.

Πηγή: Unboxholics.com