«Σασμός»: Σκέφτεται σίκουελ ο Alpha!

Ο Alpha σκέφτεται σίκουελ για τον δημοφιλή Σασμό 

«Σασμός»: Σκέφτεται σίκουελ ο Alpha!

Ο «Σασμός» ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ALPHA τα τελευταία χρόνια. Η ιστορία της βεντέτας των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο.

Η σειρά ξεκίνησε την περασμένη σεζόν και λόγω της επιτυχίας της πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η σειρά αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της φετινής σεζόν και ο ALPHA καταστρώνει τα σχέδιά του για την αντικατάστασή της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Real Life», η δημοφιλής σειρά πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, καθώς θα έχει επιτευχθεί ο πολυπόθητος «Σασμός» μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο τραπέζι των συζητήσεων, έχει τεθεί η δημιουργία του σίκουελ της σειράς. Θα πρόκειται για νέα σειρά που θα έχει κοινές αναφορές και στοιχεία από τα τεκταινόμενα στην Άνω Ποριά. Ο ALPHA σκέφτεται το ενδεχόμενο να διατηρηθεί η ίδια σεναριακή και σκηνοθετική ομάδα του «Σασμού» στο σίκουέλ του.

Στη νέα σειρά είναι πιθανόν να συνεχίσουν 2-3 πρωταγωνιστές του οι οποίοι θα διατηρήσουν τον ρόλο που είχαν και θα αποτελέσουν κεντρικό άξονα για τη συνέχεια της ιστορίας.

Πηγή: dailymedia.com.gr