Netflix: Ο Charlie Cox μπλέκει σε κατασκοπικά παιχνίδια στη νέα σειρά Treason - Δείτε το trailer

Ένα δυνατό κατασκοπικό θρίλερ έρχεται στο Netflix.

Netflix: Ο Charlie Cox μπλέκει σε κατασκοπικά παιχνίδια στη νέα σειρά Treason - Δείτε το trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά "Treason" με πρωταγωνιστή τον Charlie Cox, ο οποίος αφήνει για λίγο πίσω του τη Marvel και τον Daredevil, για να υποδυθεί έναν κατάσκοπο που μπλέκει άσχημα σε μια βαθιά συνομωσία. Τη μίνι σειρά βρετανικής παραγωγής υπογράφει ο Matt Chapman ως δημιουργός και showrunner, o οποίος χάρισε το σενάριο του οσκαρικού "Bridge of Spies" σε σκηνοθεσία Steven Spielberg.

Δείτε το trailer της σειράς Treason:

Όλα όσα ξέρουμε για το Treason

Σύμφωνα με το σενάριο ο Cox υποδύεται τον Adam Lawrence, έναν πράκτορα της υπηρεσίας πληροφοριών MI6, που φαινομενικά έχει βάλει σε τάξη την προσωπική του ζωή, αλλά έχει ένα σκιώδες παρελθόν. Εκεί έρχεται να ταράξει τα νερά η Κάρα, μια Ρωσίδα κατάσκοπος και έτσι ο Adam αναγκάζεται να ρισκάρει τα πάντα, δημιουργώντας ένα καταστροφικό τρίγωνο που μπλέκει και τη σύζυγό του.

Η σύνοψη έχει ως εξής:

"Εκπαιδευμένος και γαλουχημένος από την MI6, η καριέρα του Adam Lawrence φαίνεται να είναι προδιαγεγραμμένη. Αλλά όταν το παρελθόν τον πλησιάζει με τη μορφή της Κάρα, μιας Ρωσίδας κατασκόπου με την οποία μοιράζεται ένα περίπλοκο παρελθόν, αναγκάζεται να αμφισβητήσει τα πάντα και τους πάντες στη ζωή του. Σχηματίζεται ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Κάρα, του Άνταμ και της συζύγου του, της Μάντι- τρεις άνθρωποι που προσπαθούν να αποκαλύψουν ο ένας τα μυστικά του άλλου, να περιηγηθούν στις πολιτικές και διπλωματικές σχέσεις, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατηθούν από την προσωπική τους ζωή και από εκείνους που αγαπούν περισσότερο".

Πρώτη ματιά στο Treason - Φωτογραφίες

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Netflix παρακάτω.

Η επίσημη αφίσα του "Treason"

Ποιοι παίζουν;

Το cast πέραν του Charlie Cox περιλαμβάνει αξιόλογα ονόματα όπως τους Oona Chaplin (Game of Thrones), Ciaran Hinds (Belfast, Zack Snyder's Justice League), Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Oblivion, Black Widow), Adam James, Beau Gadsdon, Tracy Ofeachor και Annabel Elizabeth Wood.

Πόσα επεισόδια έχει και πότε κάνει πρεμιέρα;

Το Treason αποτελείται από πέντε επεισόδια και βγαίνει στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου.

Πηγή: unboxholics.com