Eurovision: Στην κορυφή της τηλεθέασης για την σεζόν 2021-2022, 9ος ο τελικός του Champions League

Ο τελικός της Eurovision στην κορυφή της τηλεθέασης για την σεζόν 2021-2022, 9ος ο τελικός του Champions League

Eurovision: Στην κορυφή της τηλεθέασης για την σεζόν 2021-2022, 9ος ο τελικός του Champions League

Στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης για την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 βρέθηκε ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα που δημοσιοποίησε η εταιρεία Nielsen, που καταγράφει τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού στην Ελλάδα.

Με 2 εκατομμύρια τηλεθεατές και πάνω από το 50% να παρακολουθούν ΕΡΤ την ώρα του τελικού της Eurovision 2023, ο μουσικός διαγωνισμός βρέθηκε εύκολα στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του προγράμματα που σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα, όπως ο Σασμός, το Survivor, η Γη της Ελιάς κλπ.

Με αυξημένο φέτος το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για την Eurovision, μετά και την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και τον αντίκτυπο αυτής της εισβολής στον διαγωνισμό, για μία ακόμη χρονιά αποτυπώθηκε στα νούμερα της τηλεθέασης η αγάπη των Ελλήνων για τον θεσμό που κοντεύει πλέον τα 70 χρόνια ζωής. Στην υψηλή τηλεθέαση φυσικά συνετέλεσαν και οι προβλέψεις και τα στοιχήματα που ήθελαν την χώρα μας να καταλαμβάνει μία από τις πρώτες θέσεις.

Παρακάτω δείτε τα 15 προγράμματα που σημείωσαν την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν (μοναδικό αθλητικό γεγονός ο τελικός του Champions League):

Πηγή: eurovisionfun.com