Survivor All Star: Ανατροπή. Θα είναι παρών ο Ντάνος! (vid)

O Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι στο All Star Survivor αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα 

Survivor All Star: Ανατροπή. Θα είναι παρών ο Ντάνος! (vid)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που επιθυμούσε διακαώς η παραγωγή του «Survivor» προκειμένου να μπει στην All Star εκδοχή του ριάλιτι. Ο νικητής του πρώτου κύκλου, που μεταδόθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτης που πέρασαν.

Τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών έφερναν τον γνωστό σε όλους Ντάνο να έχει συμφωνήσει με την παραγωγή για έναν άλλο ρόλο και όχι αυτόν του παίκτη. Ο δάσκαλος του σκι από τη Σκιάθο διέψευσε ότι είχε δώσει τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι.

Εμφανιζόταν, μάλιστα, πολύ εκνευρισμένος για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί.

Όπως φαίνεται, όμως, αναθεώρησε τη στάση του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, o Γιώργος Αγγελόπουλος συμφώνησε για να συμμετέχει στο ριάλιτι για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

«Ένας άλλος παίκτης που έχει αρνηθεί πολλές φορές ότι θα πάει, ο πιο δυνατός, τελικά έχουμε μάθει ότι θα πάει. Αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για τον Ντάνο μιλάμε. Έλαβα μάλιστα και ένα μήνυμα στο κινητό μου, έχω αυτή την πληροφόρηση. Μπορεί να είναι αλλά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα», είπε η δημοσιογράφος.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ο παίκτης, που ήταν στον πρώτο κύκλο, είναι από εκείνους που έχουν δώσει τα χέρια με την παραγωγή.

Πηγή: dailymedia.com.gr