The Sandman: Επιστρέφει για άλλη μια σεζόν στο Netflix (vid)

Μετά από μήνες αναμονής, ο Νιλ Γκέιμαν πήρε το πράσινο φως για μια καινούργια σεζόν του «The Sandman» στο Netflix.

The Sandman: Επιστρέφει για άλλη μια σεζόν στο Netflix (vid)

Θα υπάρξει τελικά μια δεύτερη σεζόν ή όχι;

Αυτό ήταν το ερώτημα που τριβέλιζε στο μυαλό των φανς μετά και το τέλος της υπέροχης πρώτης σεζόν του «The Sandman» στο Netflix, με την διαδικτυακή πλατφόρμα να κρατά κλειστά τα χαρτιά της και να μας αφήνει να βράζουμε στην κυριολεξία στο ζουμί μας για αρκετούς μήνες.

Ακόμα και ο ίδιος ο δημιουργός των κόμικς Νιλ Γκέιμαν είχε τις αμφιβολίες του για το εάν θα υπάρξει τελικά μια δεύτερη σεζόν, παρόλο την τεράστια επιτυχία της πρώτης, η οποία έμεινε έξι εβδομάδες στο Top 10 της πλατφόρμας, μετρώντας 127.5 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης. Όμως μετά από ένα πρόσφατο leak που επιβεβαίωνε πως το Netflix έδωσε το πράσινο φως σε μια δεύτερη σεζόν, ήρθε επιτέλους και η επίσημη ανακοίνωση πως ναι, το «The Sandman» επιστρέφει με μια καινούργια σεζόν.

Και ενώ το Netflix ανανέωσε το «The Sandman», πληροφορίες θέλουν να μην επιστρέφει ακριβώς για μια δεύτερη σεζόν, καθώς η σειρά θα επικεντρωθεί σε άλλες πτυχές της σύγκρουσης μεταξύ του Ονείρου και των δυνάμεων της Κόλασης, εξερευνώντας τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σύμπαν μετά από την αιωνόβια απουσία του Μορφέα. Ο αριθμός των επεισοδίων και όλες οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν μέχρι στιγμής ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως ο Τομ Στάριτζ επιστρέφει στον ρόλο του Μορφέα και μαζί του ίσως ένα μεγάλο μέρος από το αρχικό καστ. Αναμένουμε πάντως περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Πηγή: flix.gr