The Crown: Ανυπομονησία λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου! (vid)

Ανυπομονησία του κοινού λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου του The Crown!

The Crown: Ανυπομονησία λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου! (vid)

Ο νέος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς του Netflix «The Crown» κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου, εν μέσω «θύελλας» από σχόλια αλλά και με μεγάλη αναμονή από εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με μεγάλο μέρος της συζήτησης να αναλώνεται στο αν η σειρά παρουσιάζει φανταστικά γεγονότα ή προσπαθεί να περιγράψει τα πραγματικά, το Netflix υπερασπίστηκε το σόου του χαρακτηρίζοντάς το μια «φανταστική δραματοποίηση». Κι αυτό, μετά τις έντονες αμφισβητήσεις για τον τρόπο που παρουσιάζονται καταστάσεις στη σειρά. Τελευταίοι που έκαναν τέτοιου είδους σχόλια είναι ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τζον Μέιτζορ αλλά και η ηθοποιός Τζούντι Ντεντς.

Σύμφωνα μάλιστα, με το bbc.com, το Netflix, πρόσθεσε μια υποσημείωση όπου διαφημίζει το σόου, ως σειρά «εμπνευσμένη από γεγονότα της πραγματικής ζωής».

Υπενθυμίζεται ότι η νέα σεζόν της σειράς, έρχεται ακόμα πιο κοντά στο «σήμερα» καθώς αναφέρεται στη δεκαετία του ’90 οπότε η βασίλισσα παρουσιάζεται να διανύει την 6η δεκαετία της ζωής της.

Βλέπει γάμους της οικογένειας να αποτυγχάνουν -πρώτος και καλύτερος αυτός του Καρόλου με την Νταϊάνα- ενώ υπάρχουν αιχμές και για σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Φίλιππου και της λαίδης Ρόμσεϊ, που ήταν 32 χρόνια νεότερή του.

Αυτό που εξόργισε όμως τον πρώην πρωθυπουργό Τζον Μέιτζορ είναι το γεγονός ότι η σειρά υπαινίσσεται ότι ο Κάρολος ήθελε να αναγκάσει τη βασίλισσα να παραιτηθεί. Ο ίδιος χαρακτήρισε αυτό τον υπαινιγμό ως μια «κακόβουλη ανοησία»!

Όσοι παρακολούθησαν ήδη τα πρώτα επεισόδια που θα δει το κοινό επίσημα στις 9 του Νοεμβρίου, είπαν πάντως πως ξεχωρίζει ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ρόλο επίσης έχει σε αυτό τον κύκλο και το… BBC καθώς από αυτό προβλήθηκε η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Νταϊάνα που θεωρήθηκε η πιο επιζήμια για το παλάτι. Το BBC βέβαια, δεσμεύτηκε να μην την προβάλει ποτέ ξανά, ωστόσο τώρα, η συνέντευξη επανέρχεται στο προσκήνιο μέσω του «The Crown».

Η σειρά, υπολογίζεται ότι κοστίζει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες ανά επεισόδιο (αν και αυτό δεν το δεχόταν ο δημιουργός και συγγραφέας του Peter Morgan). Και αυτή η σεζόν πάντως, αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση…

Πηγή: newsit.gr