Το «Sean Eternos» στο Netflix: Από την ομιλία του Μέσι, στα δάκρυα του Ντι Μαρία (vid)

Πρεμιέρα κάνει στο Netflix την Πέμπτη 3/11 το «Sean Eternos», ντοκιμαντέρ για την πορεία της Εθνικής Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα του 2021.

Το «Sean Eternos» στο Netflix: Από την ομιλία του Μέσι, στα δάκρυα του Ντι Μαρία (vid)

Μια ακόμη προσθήκη κάνει αυτή τη βδομάδα (3/11) το Netflix στα αθλητικά ντοκιμαντέρ. Έτσι μετά το πολύ πετυχημένο για τη «Redeem Team» των ΗΠΑ, έχουμε πάλι μια ιστορία... αθλητική εξιλέωσης με την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα από την Αργεντινή μέσα στη Βραζιλία το 2021, κάτι που είχε να κάνει από το μακρινό 1993.

Το ντοκιμαντέρ, που έχει τον τίτλο «Sean Eternos» (σ.σ. Να είναι αιώνιοι), έχει στο επίκεντρο το Λιονέλ Μέσι αλλά και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της Εθνικής Αργεντινής.

Από το τρέιλερ ξεχωρίζει η συγκινητική ομιλία του Μέσι πριν τον τελικό στο Μαρακανά κόντρα στη Βραζιλία, αλλά και τα δάκρυα on air του σκόρερ του τελικού, Άνχελ Ντι Μαρία, όταν διηγούνταν γεμάτος συγκίνηση τα γεγονότα του τελικού.

«Αυτό το Κόπα Αμέρικα ήταν να γίνει στην Αργεντινή, αλλά ο Θεός το έφερε εδώ (σ.σ. στη Βραζιλία). Εδώ, ώστε να το σηκώσουμε στο Μαρακανά και να είναι πιο όμορφο για όλους μας. Πάμε να παίξουμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση, γιατί αυτή την κούπα θα την πάρουμε πίσω στην πατρίδα», είναι τα λόγια του «Λέο» απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του πριν το μεγάλο τελικό.