Netflix: Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε τον Νοέμβριο

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες κυκλοφορίες του Netflix για τον Νοέμβριο.

Netflix: Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε τον Νοέμβριο

Νέες σειρές, ταινίες και άρωμα Χριστουγέννων φέρνει ο Νοέμβριος στο Netflix. Η κυκλοφορία της πέμπτης σεζόν του The Crown, είναι -ομολογουμένως- το απόλυτο highlight του Νοεμβρίου στη συνδρομητική πλατφόρμα, ωστόσο έντονο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει και το επερχόμενο 1899.

Οι πιο... σκοτεινοί τύποι αναμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα του Wednesday, στις 23/11 που φέρει την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον, ενώ οι φαν του Elite, μπορούν να στριμάρουν την έκτη σεζόν από τις 18 του μήνα.

Την ίδια στιγμή, στο Netflix «μυρίζει» ήδη Χριστούγεννα και αυτό φαίνεται αν ρίξει κανείς μια ματιά στον κάταλογο των νέων ταινιών. Όσοι θέλετε να μπείτε σε γιορτινό κλίμα, μπορείτε να το κάνετε ήδη από τις 10/11 που κυκλοφορεί ο Χριστουγεννιάτικος Έρωτας.

Σειρές του Netflix

Νεαροί Γαλαζοαίματοι: Σεζόν 2 (Young Royals: Season 2)
Κυκλοφορεί 1/11

Νεαροί Γαλαζοαίματοι: Σεζόν 2 (Young Royals: Season 2)
Νεαροί Γαλαζοαίματοι: Σεζόν 2 (Young Royals: Season 2)Netflix

Αναλαμβάνοντας τα νέα του βασιλικά καθήκοντα, ο ζορισμένος Βίλχελμ φοβάται ότι ο τίτλος του πρίγκιπα του θρόνου θα τον κάνει να χάσει όλα όσα αγαπά.

BLOCKBUSTER
Κυκλοφορεί 3/11

Στο τελευταίο Blockbuster, ένας διευθυντής παλεύει να κρατήσει το βιντεοκλάμπ ανοιχτό και το προσωπικό ευχαριστημένο εν μέσω ανταγωνισμού και περίπλοκων συναισθημάτων.

Οι Μεσίτες του Μπέβερλι Χιλς (Buying Beverly Hills)
Κυκλοφορεί 4/11

Όταν η κόρη του αφεντικού μπαίνει στην επιχείρηση, αγωνίζεται για να την πάρουν σοβαρά οι παλαιότεροι μεσίτες του The Agency.

Manifest: Σεζόν 4 Μέρος 1 (Manifest: Season 4 Part 1)
Κυκλοφορεί 4/11

Εν μέσω απωλειών και κακοτυχίας, η οικογένεια Στόουν και οι επιβάτες της πτήσης 828 ψάχνουν το αληθινό νόημα πίσω από τα καλέσματα, ενώ τα σημάδια είναι δυσοίωνα.

Το Στέμμα: Σεζόν 5 (The Crown: Season 5)
Κυκλοφορεί 9/11

The Crown | Season 5 Official Trailer | Netflix

Η Νταϊάνα κι ο Κάρολος πολεμούν τα μίντια. Ο ρόλος της μοναρχίας αμφισβητείται. Το '90, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' δέχεται τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι σήμερα.

Πόσο Αληθινή Είναι η Αγάπη σου; Σαρδηνία (Love Never Lies: Destination Sardinia)
Κυκλοφορεί 10/11

Νέα «ακλόνητα» ζευγάρια δοκιμάζουν τη σχέση τους. Κυνηγώντας τον έρωτα και το χρήμα, η αλήθεια άραγε θα πονέσει ή θα κλείσει πληγές;

Πολεμίστρια Μοναχή: Σεζόν 2 (Warrior Nun: Season 2)
Κυκλοφορεί 10/11

Warrior Nun: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Μαζί με νέους συμμάχους, η Έιβα κι οι αδερφές του Τάγματος ενώνουν τις δυνάμεις του κι αποφασίζουν να σταματήσουν έναν ψευδοπροφήτη που θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο.

Ο Γύρος του Κόσμου με τον Ζακ Έφρον: Σεζόν 2: Αυστραλία (Down to Earth with Zac Efron: Season 2: Down Under)
Κυκλοφορεί 11/11

Ο Ζακ κι ο Ντάριν ξεκινούν μια διαφωτιστική περιπέτεια στην Αυστραλία, εξερευνώντας τη βιοποικιλότητα, την κουλτούρα της και τις προσπάθειες να διασωθούν αμφότερες.

Πρόσεχε τους Τρόπους σου (Mind Your Manners)
Κυκλοφορεί 16/11

Η δασκάλα εθιμοτυπίας Σάρα Τζέιν Χο βοηθά ανθρώπους να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσω της καλής συμπεριφοράς, σ' αυτήν την τρυφερή σειρά μεταμορφώσεων.

Ένας από Εμάς Λέει Ψέματα: Σεζόν 2 (One of Us Is Lying: Season 2)
Κυκλοφορεί 16/11

Μια νέα προσθήκη έρχεται στην Πεντάδα του Μπέιβιου, ενώ συρρέουν τα χλευαστικά μηνύματα από τον Σάιμον Λέει, μια μυστηριώδη φιγούρα που ξέρει ακριβώς τι έκαναν.

1899
Κυκλοφορεί 17/11

1899 | Official Trailer | Netflix

Έχεις Πεθάνει για Μένα: Σεζόν 3 (Dead to Me: Season 3)
Κυκλοφορεί 17/11

Ένα τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία της Τζεν και της Τζούντι. Τώρα, ένα άλλο συγκλονιστικό ατύχημα θα αλλάξει το μέλλον της φιλίας τους.

Ελίτ: Σεζόν 6 (Elite: Season 6)
Κυκλοφορεί 18/11

Ελίτ: Σεζόν 6 (Elite: Season 6)
Ελίτ: Σεζόν 6 (Elite: Season 6)Netflix

Όλοι κάτι ψάχνουν φέτος στο Λας Ενθίνας: έρωτα, εκδίκηση ή εκατομμύρια ακολούθους. Αλλά θα τη βγάλουν καθαρή;

Inside Job: Μέρος 2 (Inside Job: Part 2)
Κυκλοφορεί 18/11

Για τους υπαλλήλους της Κογκνίτο ΑΕ, οι συνωμοσίες δεν είναι απλώς θεωρίες, είναι ρουτίνα. Μια γυναίκα μανατζάρει μια παρέα αξιαγάπητων ηλίθιων που ελέγχουν τον κόσμο.

Wednesday
Κυκλοφορεί 23/11

Wednesday Addams | Official Trailer | Netflix

Έξυπνη, σαρκαστική και λίγο νεκρή μέσα της, η Γουένσντεϊ Άνταμς ερευνά μια σειρά φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους —και εχθρούς— στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Snack VS. Chef
Κυκλοφορεί 30/11

Δώδεκα σεφ επικαλούνται τους επιστήμονες τροφίμων που κρύβουν μέσα τους και, μέσα από πρωτότυπες λιχουδιές, δίνουν νέα πνοή σε κλασικά σνακ διεκδικώντας 50.000 δολάρια.

Ταινίες του Netflix

Η Κατάληψη (The Takeover)
Κυκλοφορεί 1/11

Κατηγορούμενη για φόνο επειδή ξεσκέπασε ένα σκάνδαλο απορρήτου, μια τίμια χάκερ προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία και να βρει τους εγκληματίες που την εκβιάζουν.

Ενόλα Χολμς 2 (Enola Holmes 2)
Κυκλοφορεί 4/11

Enola Holmes 2 | Official Trailer: Part 2 | Netflix

Η Ενόλα αναλαμβάνει επίσημα την πρώτη της υπόθεση: τη διαλεύκανση της εξαφάνισης μιας κοπέλας. Θα χρειαστεί, όμως, τη βοήθεια των φίλων της και του αδελφού της, Σέρλοκ.

Οικογένεια Κλάους 2 (The Claus Family 2)
Κυκλοφορεί 8/11

The Claus Family 2
The Claus Family 2Netflix

Μία δουλειά έχει ο Αϊ-Βασίλης. Να παραδίδει δώρα. Όταν όμως ο Τζουλς αναλαμβάνει τη θέση του παππού του, Νοέλ, δέχεται ένα γράμμα από ένα κορίτσι με μια ξεχωριστή ευχή.

Μια Ποδοσφαιρική Ταινία (The Soccer Football Movie)
Κυκλοφορεί 9/11

Τέσσερις νεαροί φαν του ποδοσφαίρου συμμαχούν για να βοηθήσουν τα είδωλά τους να ανακτήσουν τις ικανότητές τους, όταν ένας δολοπλόκος επιστήμονας κλέβει το ταλέντο τους.

Χριστουγεννιάτικος Έρωτας (Falling for Christmas)
Κυκλοφορεί 10/11

Όταν παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, μια κακομαθημένη κληρονόμος δέχεται τη φροντίδα ενός άτυχου χήρου και της κόρης του.

Χαμένη Σφαίρα 2 (Lost Bullet 2)
Κυκλοφορεί 10/11

Αφού αποκατέστησε το όνομά του, ο ιδιοφυής μηχανικός Λίνο έχει μόνο έναν στόχο: να εκδικηθεί τους διεφθαρμένους αστυνομικούς που σκότωσαν τον αδελφό και τον μέντορά του.

Μείνε (Don't Leave)
Κυκλοφορεί 11/11

Η κοπέλα του Σεμίχ τον χωρίζει ξαφνικά. Εκείνος, για να βρει απαντήσεις για τη σχέση τους, πρέπει σύντομα να αντιμετωπίσει αυτό που αγνοούσε για καιρό.

Ο Δράκος του Πατέρα μου (My Father's Dragon)
Κυκλοφορεί 11/11

Ένα αγόρι φεύγει από τη Ζοφερή Πόλη και ταξιδεύει στο μυστηριώδες Άγριο Νησί, όπου γνωρίζει τρομερά θηρία – και αποκτά έναν παντοτινό φίλο.

Εκτός Δρόμου (Off Track)
Κυκλοφορεί 16/11

Από απόγνωση, μια άφραγκη μόνη μητέρα φορά τη στολή της και δοκιμάζει να κάνει σκι στο Βασαλοπέτ παρέα με τον (όχι και τόσο τέλειο) τελειομανή αδελφό της.

Το Θαύμα (The Wonder)
Κυκλοφορεί 16/11

Στοιχειωμένη από το παρελθόν, μια νοσοκόμα ταξιδεύει από την Αγγλία σ' ένα χωριό της Ιρλανδίας το 1862 για να ερευνήσει το θαύμα ενός κοριτσιού που ζει χωρίς να τρέφεται.

Χριστούγεννα Μαζί Σου (Christmas with You)
Κυκλοφορεί 17/11

Χριστούγεννα Μαζί Σου (Christmas with You)
Χριστούγεννα Μαζί Σου (Christmas with You)Netflix

Καθώς αναζητά έμπνευση για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, μια ποπ σταρ εκπληρώνει την επιθυμία μιας νεαρής φαν να τη γνωρίσει και στην πορεία βρίσκει την αληθινή αγάπη.

Σλάμπερλαντ (Slumberland)
Κυκλοφορεί 18/11

Παρέα με έναν πληθωρικό παράνομο, ένα τολμηρό ορφανό κορίτσι ταξιδεύει στη χώρα των ονείρων, για να βρει μια πολύτιμη πέρλα που θα εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της.

Οι Κολυμβήτριες (The Swimmers)
Κυκλοφορεί 23/11

The Swimmers | Official Teaser | Netflix

Από την εμπόλεμη Συρία στους Ολυμπιακούς του 2016, δύο νεαρές αδελφές ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι, αξιοποιώντας ηρωικά την ψυχή και τις ικανότητές τους στην κολύμβηση.

Χριστούγεννα στη Φάρμα με τα Γκι (Christmas on Mistletoe Farm)
Κυκλοφορεί 23/11

Ένας χήρος πατέρας κληρονομεί μια φάρμα τα Χριστούγεννα και τα βρίσκει σκούρα με την προσαρμογή του στη ζωή στο χωριό. Μα τα παιδιά του θέλουν να μείνουν εκεί για πάντα.

Σχέδιο Μαθήματος (Lesson Plan)
Κυκλοφορεί 23/11

Όταν ένας καθηγητής πεθαίνει, ο κολλητός του —και πρώην αστυνομικός— πιάνει δουλειά στο σχολείο, για να αντιμετωπίσει τη συμμορία που είναι υπεύθυνη.

Το Ημερολόγιο της Νοέλ (The Noel Diary)
Κυκλοφορεί 24/11

Αδειάζοντας το πατρικό του τα Χριστούγεννα, ένας συγγραφέας γνωρίζει μια γυναίκα που ψάχνει τη μητέρα της. Θα ανοίξει ένα ημερολόγιο το παρελθόν και τις καρδιές τους;

Το Όνομά μου Είναι Εκδίκηση (My Name Is Vendetta
Κυκλοφορεί 30/11

Μετά τη δολοφονία της γυναίκας και του κουνιάδου του, ένας πρώην εκτελεστής της μαφίας και η κόρη του καταφεύγουν στο Μιλάνο για να σχεδιάσουν την εκδίκησή τους.

Ο Ασθενής (The Lost Patient)
Κυκλοφορεί 30/11

Ένας νεαρός άντρας ξυπνά από κώμα χωρίς να θυμάται τίποτα από τη νύχτα που δολοφονήθηκε όλη του η οικογένεια και προσπαθεί με την ψυχίατρό του να ανασύρει την αλήθεια.

Άνθρωπος της Δράσης (A Man of Action)
Κυκλοφορεί 30/11

Σ' αυτό το δράμα από τη ζωή του Λούθιο Ουρτούμπια, ένας αναρχικός επιτίθεται σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο μέσω μιας δαιμόνιας επιχείρησης παραχάραξης.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Killer Sally: Η Δολοφονία ενός Μποντιμπίλντερ (Killer Sally)
Κυκλοφορεί 2/11

Συνεντεύξεις με φίλους, συγγενείς και την ίδια τη Σάλι ΜακΝίλ καταγράφουν τον θυελλώδη γάμο ενός ζευγαριού μπόντι μπίλντερ που έληξε με έναν φόνο τη μέρα των ερωτευμένων.

FIFA Uncovered: Ποδόσφαιρο και Διαφθορά (FIFA Uncovered)
Κυκλοφορεί 9/11

Παιχνίδια εξουσίας. Παγκόσμια πολιτική. Μια έρευνα για τη FIFA αποκαλύπτει την πολυτάραχη ιστορία της οργάνωσης και τι προϋποθέτει η φιλοξενία του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Πολιτεία της Αλαμπάμα Εναντίον Μπρίτανι Σμιθ (State of Alabama vs. Brittany Smith)
Κυκλοφορεί 10/11

Αυτό το ντοκιμαντέρ διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που επικαλείται τον νόμο «Υπερασπίσου τον χώρο σου» της Αλαμπάμα αφού σκότωσε κάποιον που της επιτέθηκε βάναυσα.

Η Σύλληψη του Φονικού Νοσοκόμου (Capturing the Killer Nurse)
Κυκλοφορεί 11/11

Αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς οι ερευνητές απέδειξαν ότι ο νοσηλευτής σε ΜΕΘ Τσαρλς Κάλεν σκότωνε ασθενείς και πώς κατάφερε σχεδόν να γλιτώσει τις κατηγορίες.

Είναι Αυτό Αρκετά Μαύρο για Σένα;!; (Is That Black Enough for You?!?)
Κυκλοφορεί 11/11

Ο κριτικός πολιτισμού και ιστορικός Έλβις Μίτσελ μιλά για την εξέλιξη και την επανάσταση του μαύρου σινεμά, από τις ρίζες του ως τις επιδραστικές ταινίες του '70.

Αρχαία Αποκάλυψη (Ancient Apocalypse)
Κυκλοφορεί 11/11

Ο δημοσιογράφος Γκράχαμ Χάνκοκ ταξιδεύει στον κόσμο αναζητώντας στοιχεία για την ύπαρξη μυστηριωδών, χαμένων πολιτισμών από την τελευταία Εποχή των Παγετώνων.

Φιλ Στατζ: Τα Εργαλεία της Ψυχής (Stutz)
Κυκλοφορεί 14/11

Κουβεντιάζοντας ανοιχτά με τον ηθοποιό Τζόνα Χιλ, ο κορυφαίος ψυχίατρος Φιλ Στατζ εξερευνά τις πρώιμες εμπειρίες του και το μοναδικό, οπτικό μοντέλο θεραπείας του.

Racionais MC's: Από τους Δρόμους του Σάο Πάολο (Racionais MC's: From the Streets of São Paulo)
Κυκλοφορεί 16/11

Με όπλο του τη μουσική και ένα δυνατό μήνυμα, το χιπ χοπ γκρουπ Racionais MC's μετατρέπει την ποίηση του δρόμου σε ένα ολόκληρο κίνημα στη Βραζιλία και ακόμη παραπέρα.

Στα Χέρια της (In Her Hands)
Κυκλοφορεί 16/11

Με την αποχώρηση των δυτικών δυνάμεων, η νεαρότερη δημαρχίνα του Αφγανιστάν αψηφά τον κίνδυνο και πρωτοστατεί σε έναν αγώνα για εκπαίδευση για την επόμενη γενιά Αφγανών.

Pepsi, Πού Είναι το Τζετ μου; (Pepsi, Where's My Jet?)
Κυκλοφορεί 17/11

Pepsi, Πού Είναι το Τζετ μου; (Pepsi, Where's My Jet?)
Pepsi, Πού Είναι το Τζετ μου; (Pepsi, Where's My Jet?)Netflix

Όταν ένας 20χρονος προσπαθεί να κερδίσει ένα μαχητικό τζετ σε διαγωνισμό της Pepsi, ξεκινά μια επική δικαστική διαμάχη εναντίον ενός κολοσσού, η οποία γράφει ιστορία.

Είμαι η Βανέσα Γκιγιέν (I Am Vanessa Guillen)
Κυκλοφορεί 17/11

Η Βανέσα Γκιγιέν ήταν 20 ετών όταν βρέθηκε δολοφονημένη σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση. Αντί να σωπάσει, η οικογένειά της αγωνίστηκε για δικαιοσύνη και αλλαγή.

Αίμα, Σεξ και Γαλαζοαίματοι (Blood, Sex & Royalty)
Κυκλοφορεί 23/11

Μια αισθησιακή σειρά που μας δίνει μια γεύση για τη ζωή των πιο φονικών, σέξι και θρυλικών μοναρχών. Η σύγχρονη εκδοχή ενός βρετανικού βασιλικού δράματος.

Γκισλέιν Μάξγουελ: Βρόμικα Πλούτη (Ghislaine Maxwell: Filthy Rich)
Κυκλοφορεί 25/11

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, τα θύματα περιγράφουν λεπτομερώς τη δίκη της Γκισλέιν Μάξγουελ, μιας κοσμικής που υπήρξε συνεργός του Τζέφρι Έπσταϊν.

Πάρ' τα Χάπια σου: Xanax (Take Your Pills: Xanax)
Κυκλοφορεί 30/11

Θεραπεία ή κατάρα; Σε αυτό το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, ασθενείς και ειδικοί βάζουν στο μικροσκόπιο το ευρέως συνταγογραφούμενο αγχολυτικό φάρμακο.

Ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον, οι επιβάτες επιβιβάζονται σε ένα πλοίο για τον Νέο Κόσμο και καταλήγουν σε έναν εφιάλτη, όταν βρίσκουν ένα σκάφος στα ανοιχτά.

Έχεις Πεθάνει για Μένα: Σεζόν 3 (Dead to Me: Season 3)
Κυκλοφορεί 17/11

Ένα τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία της Τζεν και της Τζούντι. Τώρα, ένα άλλο συγκλονιστικό ατύχημα θα αλλάξει το μέλλον της φιλίας τους.

Ελίτ: Σεζόν 6 (Elite: Season 6)
Κυκλοφορεί 18/11

Ελίτ: Σεζόν 6 (Elite: Season 6)
Ελίτ: Σεζόν 6 (Elite: Season 6)Netflix

Όλοι κάτι ψάχνουν φέτος στο Λας Ενθίνας: έρωτα, εκδίκηση ή εκατομμύρια ακολούθους. Αλλά θα τη βγάλουν καθαρή;

Inside Job: Μέρος 2 (Inside Job: Part 2)
Κυκλοφορεί 18/11

Για τους υπαλλήλους της Κογκνίτο ΑΕ, οι συνωμοσίες δεν είναι απλώς θεωρίες, είναι ρουτίνα. Μια γυναίκα μανατζάρει μια παρέα αξιαγάπητων ηλίθιων που ελέγχουν τον κόσμο.

Wednesday
Κυκλοφορεί 23/11

Wednesday Addams | Official Trailer | Netflix

Έξυπνη, σαρκαστική και λίγο νεκρή μέσα της, η Γουένσντεϊ Άνταμς ερευνά μια σειρά φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους —και εχθρούς— στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Snack VS. Chef
Κυκλοφορεί 30/11

Δώδεκα σεφ επικαλούνται τους επιστήμονες τροφίμων που κρύβουν μέσα τους και, μέσα από πρωτότυπες λιχουδιές, δίνουν νέα πνοή σε κλασικά σνακ διεκδικώντας 50.000 δολάρια.

Ταινίες του Netflix

Η Κατάληψη (The Takeover)
Κυκλοφορεί 1/11

Κατηγορούμενη για φόνο επειδή ξεσκέπασε ένα σκάνδαλο απορρήτου, μια τίμια χάκερ προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία και να βρει τους εγκληματίες που την εκβιάζουν.

Ενόλα Χολμς 2 (Enola Holmes 2)
Κυκλοφορεί 4/11

Enola Holmes 2 | Official Trailer: Part 2 | Netflix

Η Ενόλα αναλαμβάνει επίσημα την πρώτη της υπόθεση: τη διαλεύκανση της εξαφάνισης μιας κοπέλας. Θα χρειαστεί, όμως, τη βοήθεια των φίλων της και του αδελφού της, Σέρλοκ.

Οικογένεια Κλάους 2 (The Claus Family 2)
Κυκλοφορεί 8/11

The Claus Family 2
The Claus Family 2Netflix

Μία δουλειά έχει ο Αϊ-Βασίλης. Να παραδίδει δώρα. Όταν όμως ο Τζουλς αναλαμβάνει τη θέση του παππού του, Νοέλ, δέχεται ένα γράμμα από ένα κορίτσι με μια ξεχωριστή ευχή.

Μια Ποδοσφαιρική Ταινία (The Soccer Football Movie)
Κυκλοφορεί 9/11

Τέσσερις νεαροί φαν του ποδοσφαίρου συμμαχούν για να βοηθήσουν τα είδωλά τους να ανακτήσουν τις ικανότητές τους, όταν ένας δολοπλόκος επιστήμονας κλέβει το ταλέντο τους.

Χριστουγεννιάτικος Έρωτας (Falling for Christmas)
Κυκλοφορεί 10/11

Όταν παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, μια κακομαθημένη κληρονόμος δέχεται τη φροντίδα ενός άτυχου χήρου και της κόρης του.

Χαμένη Σφαίρα 2 (Lost Bullet 2)
Κυκλοφορεί 10/11

Αφού αποκατέστησε το όνομά του, ο ιδιοφυής μηχανικός Λίνο έχει μόνο έναν στόχο: να εκδικηθεί τους διεφθαρμένους αστυνομικούς που σκότωσαν τον αδελφό και τον μέντορά του.

Μείνε (Don't Leave)
Κυκλοφορεί 11/11

Η κοπέλα του Σεμίχ τον χωρίζει ξαφνικά. Εκείνος, για να βρει απαντήσεις για τη σχέση τους, πρέπει σύντομα να αντιμετωπίσει αυτό που αγνοούσε για καιρό.

Ο Δράκος του Πατέρα μου (My Father's Dragon)
Κυκλοφορεί 11/11

Ένα αγόρι φεύγει από τη Ζοφερή Πόλη και ταξιδεύει στο μυστηριώδες Άγριο Νησί, όπου γνωρίζει τρομερά θηρία – και αποκτά έναν παντοτινό φίλο.

Εκτός Δρόμου (Off Track)
Κυκλοφορεί 16/11

Από απόγνωση, μια άφραγκη μόνη μητέρα φορά τη στολή της και δοκιμάζει να κάνει σκι στο Βασαλοπέτ παρέα με τον (όχι και τόσο τέλειο) τελειομανή αδελφό της.

Το Θαύμα (The Wonder)
Κυκλοφορεί 16/11

Στοιχειωμένη από το παρελθόν, μια νοσοκόμα ταξιδεύει από την Αγγλία σ' ένα χωριό της Ιρλανδίας το 1862 για να ερευνήσει το θαύμα ενός κοριτσιού που ζει χωρίς να τρέφεται.

Χριστούγεννα Μαζί Σου (Christmas with You)
Κυκλοφορεί 17/11

Χριστούγεννα Μαζί Σου (Christmas with You)
Χριστούγεννα Μαζί Σου (Christmas with You)Netflix

Καθώς αναζητά έμπνευση για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, μια ποπ σταρ εκπληρώνει την επιθυμία μιας νεαρής φαν να τη γνωρίσει και στην πορεία βρίσκει την αληθινή αγάπη.

Σλάμπερλαντ (Slumberland)
Κυκλοφορεί 18/11

Παρέα με έναν πληθωρικό παράνομο, ένα τολμηρό ορφανό κορίτσι ταξιδεύει στη χώρα των ονείρων, για να βρει μια πολύτιμη πέρλα που θα εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της.

Οι Κολυμβήτριες (The Swimmers)
Κυκλοφορεί 23/11

The Swimmers | Official Teaser | Netflix

Από την εμπόλεμη Συρία στους Ολυμπιακούς του 2016, δύο νεαρές αδελφές ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι, αξιοποιώντας ηρωικά την ψυχή και τις ικανότητές τους στην κολύμβηση.

Χριστούγεννα στη Φάρμα με τα Γκι (Christmas on Mistletoe Farm)
Κυκλοφορεί 23/11

Ένας χήρος πατέρας κληρονομεί μια φάρμα τα Χριστούγεννα και τα βρίσκει σκούρα με την προσαρμογή του στη ζωή στο χωριό. Μα τα παιδιά του θέλουν να μείνουν εκεί για πάντα.

Σχέδιο Μαθήματος (Lesson Plan)
Κυκλοφορεί 23/11

Όταν ένας καθηγητής πεθαίνει, ο κολλητός του —και πρώην αστυνομικός— πιάνει δουλειά στο σχολείο, για να αντιμετωπίσει τη συμμορία που είναι υπεύθυνη.

Το Ημερολόγιο της Νοέλ (The Noel Diary)
Κυκλοφορεί 24/11

Αδειάζοντας το πατρικό του τα Χριστούγεννα, ένας συγγραφέας γνωρίζει μια γυναίκα που ψάχνει τη μητέρα της. Θα ανοίξει ένα ημερολόγιο το παρελθόν και τις καρδιές τους;

Το Όνομά μου Είναι Εκδίκηση (My Name Is Vendetta
Κυκλοφορεί 30/11

Μετά τη δολοφονία της γυναίκας και του κουνιάδου του, ένας πρώην εκτελεστής της μαφίας και η κόρη του καταφεύγουν στο Μιλάνο για να σχεδιάσουν την εκδίκησή τους.

Ο Ασθενής (The Lost Patient)
Κυκλοφορεί 30/11

Ένας νεαρός άντρας ξυπνά από κώμα χωρίς να θυμάται τίποτα από τη νύχτα που δολοφονήθηκε όλη του η οικογένεια και προσπαθεί με την ψυχίατρό του να ανασύρει την αλήθεια.

Άνθρωπος της Δράσης (A Man of Action)
Κυκλοφορεί 30/11

Σ' αυτό το δράμα από τη ζωή του Λούθιο Ουρτούμπια, ένας αναρχικός επιτίθεται σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο μέσω μιας δαιμόνιας επιχείρησης παραχάραξης.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Killer Sally: Η Δολοφονία ενός Μποντιμπίλντερ (Killer Sally)
Κυκλοφορεί 2/11

Συνεντεύξεις με φίλους, συγγενείς και την ίδια τη Σάλι ΜακΝίλ καταγράφουν τον θυελλώδη γάμο ενός ζευγαριού μπόντι μπίλντερ που έληξε με έναν φόνο τη μέρα των ερωτευμένων.

FIFA Uncovered: Ποδόσφαιρο και Διαφθορά (FIFA Uncovered)
Κυκλοφορεί 9/11

Παιχνίδια εξουσίας. Παγκόσμια πολιτική. Μια έρευνα για τη FIFA αποκαλύπτει την πολυτάραχη ιστορία της οργάνωσης και τι προϋποθέτει η φιλοξενία του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Πολιτεία της Αλαμπάμα Εναντίον Μπρίτανι Σμιθ (State of Alabama vs. Brittany Smith)
Κυκλοφορεί 10/11

Αυτό το ντοκιμαντέρ διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που επικαλείται τον νόμο «Υπερασπίσου τον χώρο σου» της Αλαμπάμα αφού σκότωσε κάποιον που της επιτέθηκε βάναυσα.

Η Σύλληψη του Φονικού Νοσοκόμου (Capturing the Killer Nurse)
Κυκλοφορεί 11/11

Αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς οι ερευνητές απέδειξαν ότι ο νοσηλευτής σε ΜΕΘ Τσαρλς Κάλεν σκότωνε ασθενείς και πώς κατάφερε σχεδόν να γλιτώσει τις κατηγορίες.

Είναι Αυτό Αρκετά Μαύρο για Σένα;!; (Is That Black Enough for You?!?)
Κυκλοφορεί 11/11

Ο κριτικός πολιτισμού και ιστορικός Έλβις Μίτσελ μιλά για την εξέλιξη και την επανάσταση του μαύρου σινεμά, από τις ρίζες του ως τις επιδραστικές ταινίες του '70.

Αρχαία Αποκάλυψη (Ancient Apocalypse)
Κυκλοφορεί 11/11

Ο δημοσιογράφος Γκράχαμ Χάνκοκ ταξιδεύει στον κόσμο αναζητώντας στοιχεία για την ύπαρξη μυστηριωδών, χαμένων πολιτισμών από την τελευταία Εποχή των Παγετώνων.

Φιλ Στατζ: Τα Εργαλεία της Ψυχής (Stutz)
Κυκλοφορεί 14/11

Κουβεντιάζοντας ανοιχτά με τον ηθοποιό Τζόνα Χιλ, ο κορυφαίος ψυχίατρος Φιλ Στατζ εξερευνά τις πρώιμες εμπειρίες του και το μοναδικό, οπτικό μοντέλο θεραπείας του.

Racionais MC's: Από τους Δρόμους του Σάο Πάολο (Racionais MC's: From the Streets of São Paulo)
Κυκλοφορεί 16/11

Με όπλο του τη μουσική και ένα δυνατό μήνυμα, το χιπ χοπ γκρουπ Racionais MC's μετατρέπει την ποίηση του δρόμου σε ένα ολόκληρο κίνημα στη Βραζιλία και ακόμη παραπέρα.

Στα Χέρια της (In Her Hands)
Κυκλοφορεί 16/11

Με την αποχώρηση των δυτικών δυνάμεων, η νεαρότερη δημαρχίνα του Αφγανιστάν αψηφά τον κίνδυνο και πρωτοστατεί σε έναν αγώνα για εκπαίδευση για την επόμενη γενιά Αφγανών.

Pepsi, Πού Είναι το Τζετ μου; (Pepsi, Where's My Jet?)
Κυκλοφορεί 17/11

Pepsi, Πού Είναι το Τζετ μου; (Pepsi, Where's My Jet?)
Pepsi, Πού Είναι το Τζετ μου; (Pepsi, Where's My Jet?)Netflix

Όταν ένας 20χρονος προσπαθεί να κερδίσει ένα μαχητικό τζετ σε διαγωνισμό της Pepsi, ξεκινά μια επική δικαστική διαμάχη εναντίον ενός κολοσσού, η οποία γράφει ιστορία.

Είμαι η Βανέσα Γκιγιέν (I Am Vanessa Guillen)
Κυκλοφορεί 17/11

Η Βανέσα Γκιγιέν ήταν 20 ετών όταν βρέθηκε δολοφονημένη σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση. Αντί να σωπάσει, η οικογένειά της αγωνίστηκε για δικαιοσύνη και αλλαγή.

Αίμα, Σεξ και Γαλαζοαίματοι (Blood, Sex & Royalty)
Κυκλοφορεί 23/11

Μια αισθησιακή σειρά που μας δίνει μια γεύση για τη ζωή των πιο φονικών, σέξι και θρυλικών μοναρχών. Η σύγχρονη εκδοχή ενός βρετανικού βασιλικού δράματος.

Γκισλέιν Μάξγουελ: Βρόμικα Πλούτη (Ghislaine Maxwell: Filthy Rich)
Κυκλοφορεί 25/11

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, τα θύματα περιγράφουν λεπτομερώς τη δίκη της Γκισλέιν Μάξγουελ, μιας κοσμικής που υπήρξε συνεργός του Τζέφρι Έπσταϊν.

Πάρ' τα Χάπια σου: Xanax (Take Your Pills: Xanax)
Κυκλοφορεί 30/11

Θεραπεία ή κατάρα; Σε αυτό το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, ασθενείς και ειδικοί βάζουν στο μικροσκόπιο το ευρέως συνταγογραφούμενο αγχολυτικό φάρμακο.