House of the Dragon: Διέρρευσε το φινάλε!

Διέρρευσε το φινάλε του τελευταίου επεισοδίου του πρώτου κύκλου του House of the Dragon

House of the Dragon: Διέρρευσε το φινάλε!

Το Game of Thrones έκανε στην εποχή του μόδα το να προστατεύεται κανείς από τα spoilers αφού εκατομμύρια κόσμος απέφευγε να μπαίνει στα social media τις Κυριακές (ή Δευτέρες για εμάς), ενώ έφτανε σε σημείο να βάζει μέχρι και φίλτρα στην περιήγησή του.

Το House of the Dragon συνέχισε αυτή την παράδοση αν και όχι στον φρενήρη βαθμό του προκατόχου του. Ωστόσο, λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα του μεγάλου φινάλε φαίνεται πως διέρρευσε το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν στο διαδίκτυο, κάτι που δυστυχώς θα προκαλέσει και διάφορα leaks για το τι θα συμβεί σε αυτό.

Την εγκυρότητα της διαρροής επιβεβαίωσε το ίδιο το HBO όπου σε επίσημη δήλωσή του ανέφερε:

"Γνωρίζουμε ότι το δέκατο επεισόδιο του House of the Dragon έχει αναρτηθεί σε παράνομους ιστότοπους torrent. Φαίνεται ότι προέρχεται από έναν διανομέα στην περιοχή της ΕΜΕΑ. Το HBO παρακολουθεί ενεργά και αποσύρει αυτά τα αντίγραφα από το διαδίκτυο. Είμαστε απογοητευμένοι που αυτή η παράνομη ενέργεια έχει αναστατώσει την εμπειρία θέασης για τους πιστούς θαυμαστές της σειράς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μια αψεγάδιαστη εκδοχή του επεισοδίου όταν αυτό κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο HBO και το HBO Max, όπου θα προβάλλεται αποκλειστικά σε 4K".

Συνιστούμε, πλέον, να προσέχετε στα social media ειδικά για τις επόμενες ώρες καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αρχίσουν να αναρτούν τα spoilers του 10ου και τελευταίου επεισοδίου του House of the Dragon.

Πηγή: unboxholics.com