Netflix: Το τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του «The Crown» (vid)

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα βρίσκεται στο επίκεντρο του πρώτου τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του «The Crown»

Netflix: Το τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του «The Crown» (vid)

Λίγες εβδομάδες έμειναν πριν η πέμπτη σεζόν του «The Crown» κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix και η διαδικτυακή πλατφόρμα κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο τρέιλερ της. Ένα τρέιλερ που επικεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τα γεγονότα που ακολούθησαν στον τραγικό θάνατό της το 1997.

Η νέα αυτή σεζόν φέρνει ένα καινούργιο καστ για να μπει στους ρόλους της βασιλικής οικογένειας και άλλων πολιτικών προσωπικοτήτων της περιόδου εκείνης στη Μεγάλη Βρετανία. Πρωταγωνιστούν οι Ιμέλντα Στόντον, στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, τον Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, τον Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Πρίγκιπα Καρόλου, την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, τη Λέσλι Μάνβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, τον Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Τζον Μέιτζορ και την Ολίβια Γουίλιαμς στον ρόλο της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Η παραγωγή της έκτης και τελευταίας σεζόν του «The Crown» σταμάτησε για λίγο μετά το θάνατο της Ελισάβετ. Ο showrunner και δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν είχε δηλώσει: «Το “The Crown” είναι ένα γράμμα αγάπης προς αυτήν και δεν έχω να προσθέσω τίποτα προς το παρόν, μόνο σιωπή και σεβασμό». Λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε πως η παραγωγή έχει ξεκινήσει ξανά, με πιθανή ημερομηνία προβολής τον Νοέμβριο του 2023.

Η πέμπτη σεζόν του «The Crown» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου. Για την ώρα όμως απλά απολαμβάνουμε το υπέροχο τρέιλερ παρακάτω.

Πηγή: flix.gr