The Crown: Το πρώτο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν - O «πόλεμος» Κάρολου με Νταϊάνα (vid)

Έρχεται ο 5ος κύκλος της σειράς «The Crown», ο οποίος θα εστιάζει στη δεκαετία του '90 και στο διαζύγιο μεταξύ του πρίγκιπα Κάρολου και της Νταϊάνα. 

The Crown: Το πρώτο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν - O «πόλεμος» Κάρολου με Νταϊάνα (vid)

Το πρώτο τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν του The Crown, κυκλοφόρησε το Netflix, που εστιάζει στην κόντρα ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και τη πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν ο γάμος τους «κρεμόταν από μία κλωστή».

Η νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς διαδραματίζεται τη δεκαετία του '90 με τον Dominic West να υποδύεται τον τότε πρίγκιπα Κάρολο και την Elizabeth Debicki στον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου και το τρέιλερ παρουσιάστηκε στο event του Netflix, Tudum, όπου οι fans της σειράς παρακολούθησαν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις πρώτες εικόνες του πέμπτου κύκλου.

«Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοινώνει: Με μεγάλη λύπη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παίρνουν διαζύγιο», ακούγεται στην αρχή του τρέιλερ που δείχνει κοντινά πλάνα του Κάρολου και της Νταϊάνα ενώ ετοιμάζονται να κάνουν δηλώσεις στην τηλεόραση.

H πέμπτη σεζόν του The Crown θα περιλαμβάνει δέκα επεισόδια.